autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Skoda Octavia 2007 или Ford Focus 2008 (7/7)

V.I.P *
25 лет за рулем, Галичина
С нами с 19.12.2007

Re: Skoda Octavia 2007 или Ford Focus 2008 [Re: refer]
      8 января 2014 в 22:19 Гілками

refer 08.01.2014 17:02 пишет:

Знакомые некоторые говорят что Форда не бери, они не надежные с двигателями, коробка ненадежная и кузов гниет, но и Октавия же не новая, что бы делать такой выбор...вот пока интересует этот вопрос. Кто что скажет по надежности Фьюжа? Не буду ли я через 5 тыс менять полностью ходовую, коробку и еще какую то муть, и как с кузовами у Фордов?

Штамповка,зварка,покраска,зборка(весь цикл) завод форд в Німетчині.Думаю далі щось говорити і розмусолювати тему нема смислу,ше хто чистокровніший німець,фюж чи деякі вищезгадані .Важливо не путати з фордом виробнитства Всєволожского Ford Motor Company в Росії це не той форд,хоч теж там не так все катастрофічно,але всетаки різниця нажаль є,фюж до нас з Росії взагалі не ввозився 100% За фокус точно не скажу,але такої інфи не зустрічав,по ідеї теж всі німецькі.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
старожил ***
14 лет за рулем, Симферополь
С нами с 02.03.2013

Re: Skoda Octavia 2007 или Ford Focus 2008 [Re: Ґоцул]
      8 января 2014 в 23:03 Гілками

agent avtovaza 008 08.01.2014 22:19 пишет:

refer 08.01.2014 17:02 пишет:

Знакомые некоторые говорят что Форда не бери, они не надежные с двигателями, коробка ненадежная и кузов гниет, но и Октавия же не новая, что бы делать такой выбор...вот пока интересует этот вопрос. Кто что скажет по надежности Фьюжа? Не буду ли я через 5 тыс менять полностью ходовую, коробку и еще какую то муть, и как с кузовами у Фордов?

Штамповка,зварка,покраска,зборка(весь цикл) завод форд в Німетчині.Думаю далі щось говорити і розмусолювати тему нема смислу,ше хто чистокровніший німець,фюж чи деякі вищезгадані .Важливо не путати з фордом виробнитства Всєволожского Ford Motor Company в Росії це не той форд,хоч теж там не так все катастрофічно,але всетаки різниця нажаль є,фюж до нас з Росії взагалі не ввозився 100% За фокус точно не скажу,але такої інфи не зустрічав,по ідеї теж всі німецькі.

На сколько я знаю все Фьюжены, которые официально продавались в Украине - немецкие, Фиесты - испанские и немецкие. Даже Фокусы у нас европейские, российских Фордов к нам вообще не завозили.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
3 користувачів і 88 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 13317

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія