Все не читал, а сузука имела шансы увидеть жигу? ей же закрывал вид бусик или шо там ехало + надо учитывать разницу скоростей сузы и жиги(это я в оправдание сузы).. Понятно что маневр сузуки привел к полной дезориентации водилы жиги и влупи сузуку - виновата сузука..
в свои фантазии меня не впутывай научись хотя бы за свои слова отвечать
Слухай, а може краще ти навчишся не хамити старшим?
Сышиш, ты меня на "сышиш" не бери Зы я тебе не выдавал доверенностей за меня расписываться, поэтому за свой базар отвечай, а за свои слова я сам отвечу.
зы зы то что возраст не показатель ума- я давно заметил.
Lacett 29.12.2013 20:06 пишет: 8ка в попадосе, вместо того что бы влупить очкалупого ботана на Сузуки , а в идеале отжать тормоз и вырулить в междурядье- чувак инстинктивно зажал в пол и приплыл в жопу_ фуры.
Відео записав, виклав, але нічого так і не зрозумів.
tomik 30.12.2013 13:51 пишет: сузука скажет - епт. я стоял за микроавтобусом. а тут бац и прилетела 08.
08 скаже - хотів перестроїтися в ряд а туди також лізе сузука. Вжив всіх заходів, екстренне гальмування, і так далі. І підписує схему ДТП де в сузуки між колесами розмітка.
Також до того всього Lacett свідчить.
Як тоді ?
Стояв, їхав, летів - це все потрібно доказати якось. А факт є в тому що є схема ДТП. Це найперше на що звертають увагу. І в ній сузука стоїть чітко на лінії розмітки. Тобто між рядами.
Найкращий опис ситуації, тепер зрозумів аргументи ТС.
ПДР, п. 10.1: Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.
Чи переконався водій вісімки, що маневр буде безпечним? Якщо так, то чому маневр закінчився у причепі? Якщо судзуки є винним у тому, що безпечний маневр вісімки закінчився у причепі, то що означає переконатися у безпечності маневру?
В ответ на:
ПДР, п. 10.3: … За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу транспортному засобу, що знаходиться праворуч.
Якщо це було одночасне перестроєння, то дійсно, вісімка мала право сподіватися на п. 1.4 ("Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила.") і очікувати на виконання судзукою пп. 10.1 та 10.3.
Отже, як на мене, все питання в тому, чи було одночасне перестроєння.
P. S. Стажу мало, вважайте, що й немає (я так бачу, тут це має неабияке значення).