Або перестаньте теми переносити. Форум створений для спілкування. Зараз головні події в країні відбуваються в центрі Києва, люди хочуть обговорити ці теми, а адміни вперто переносять ці теми в політичку, в яку вхожі тільки обрані. Скільки можна?!
І взагалі, політичні події зараз - самі важливі. Їх обговорення перенести б в головний розділ. Інакше навіщо він створений? Чому, наприклад, тема "Ярмарка на ул. Подлесной (Новобеличи, Киев)" достойна головного розділу, а обговорення подій, що потейціно стосуються кожного громадянина України, зносяться в політичку?!
Bambroid 18.02.2014 15:07 пишет: В сад и топку ту политичку..пусть висит в закрытом разделе. Если так неймется, обратись к администрации, пусть откроют тебе доступ.
Думаєш, якщо проблему не обговорювати, її не буде? Навіщо тільки мені доступ? Я хочу знати, що думають з приводу подій автоюашники, а не політичні тролі!
Bambroid 18.02.2014 15:07 пишет: В сад и топку ту политичку..пусть висит в закрытом разделе. Если так неймется, обратись к администрации, пусть откроют тебе доступ.
Думаєш, якщо проблему не обговорювати, її не буде? Навіщо тільки мені доступ? Я хочу знати, що думають з приводу подій автоюашники, а не політичні тролі!
Кто хотел, уже давно там и обговаривают себе шо хочется..
проблема никуда не денется.
А насчет мыслей автоуашников - 96% во всех политических темах это срач все тех же "политических тролей", 4% - мнения автоуашников. Доступ в политичку это не проблема (как его получить информация есть)
И закрыта она, в том числе для того, чтоб по максимуму отсечь этих самых тролей.