Взагалом,така ідея ,виникла досить давно.. .порадьте хто вкурсі справи.... Цікавить абсолютно все.. Кошторис,обладнання,документація необхідна,дозволи.регламенти по місцю...тощо.. Місце попередньо розглянуте обабіч Досить Жвавої траси.і поряд з невеликим Містом..заправок Конкурентів в радіусі 10 км є троє.. всі мережеві..Вог Та Газовик.. проте клієнти містечка що поряд,досить чутливі до ціни..реальна різниця мінус 10 коп,здатна привабити місцевих таксистів і всіх інших.. Обладнання самого балону з колонкою.в неті від 4300 ує.за самий простий модуль..зрозуміло що такий неварто мабуть розглядати.. Який бютжет необхідний,на базовий скромний варіант.. а саме-Балон з колонкою,Будка З оператором..підключення,і документація..дозволи і тп.. Яка рентабельність такого бізнесу,?яка маржа на літрі Газу? Абсолютно всі поради будуть цінними..таяк питання лише на стадії розгляду доцільності.. Завчасно всім дякую за поради..
сейчас самое время бизнес открывать, самое лучшее за всю историю Украины-)))
Думати варто в будякому випадку,кошти під подушкою тримати теж неваріант. Дотогож думаю,що з дозволами зараз трохи простіше буде..в звязку з певною наляканістю вимагачів хабарів за дозволи..
Дотогож думаю,що з дозволами зараз трохи простіше буде..в звязку з певною наляканістю вимагачів хабарів за дозволи..
С какого бодуна проще?
Нормы, требования и процедуру прохождения ни кто не менял и не отменял. Схему "золотого мальчика" по монополизации украинского LPG ни кто пока не сломал.
Дотогож думаю,що з дозволами зараз трохи простіше буде..в звязку з певною наляканістю вимагачів хабарів за дозволи..
С какого бодуна проще?
Нормы, требования и процедуру прохождения ни кто не менял и не отменял. Схему "золотого мальчика" по монополизации украинского LPG ни кто пока не сломал.
Невідміняв звичайно,але можливо вимагати незаконні платежі нетак ряно вимагатимуться на місці.. А можна детальніше про схему:))?
Невідміняв звичайно,але можливо вимагати незаконні платежі нетак ряно вимагатимуться на місці..
Так ведь только за деньги и решали некоторые из требований. Потому как выполнять их ещё дороже.
А можна детальніше про схему:))?
Если Вы не в курсе "клубной системы" от С.В. Курченко, то Вам рано думать о газовой заправке.
Невідміняв звичайно,але можливо вимагати незаконні платежі нетак ряно вимагатимуться на місці..
Так ведь только за деньги и решали некоторые из требований. Потому как выполнять их ещё дороже.
А можна детальніше про схему:))?
Если Вы не в курсе "клубной системы" от С.В. Курченко, то Вам рано думать о газовой заправке.
Та я ж на мікроскопічні крихти лише можу претендувати..а не на частину ринку навіть Області..А про олігарха чув звичайно....існують якось ж приватні невеличкі заправки...томуй цікавлюсь перспективами можливого відкриття 1-2 невеличких заправочок..
Та я ж на мікроскопічні крихти лише можу претендувати..а не на частину ринку навіть Області..А про олігарха чув звичайно....існують якось ж приватні невеличкі заправки...томуй цікавлюсь перспективами можливого відкриття 1-2 невеличких заправочок..
Так вот именно маленькие под ним и стоят. Практически ВСЕ без исключения. По другому только газ собственной био добычи, или через третьи руки с жестокой наценкой.
Так вот именно маленькие под ним и стоят. Практически ВСЕ без исключения. По другому только газ собственной био добычи, или через третьи руки с жестокой наценкой.
+100 к сказанному Серегой . Был свидетелем (это касалось моих хороших знакомых) как данная *сеть* технично и можно сказать быстро *съела* монополистов, не за один и не два года с трудом проросших в целом регионе, и в случае ЛЮБОЙ проблемы ложивших на всех ... с большой колокольни, т.к. были в чинах... В итоге погоны, ксивы и связи не помогли. Бодались, бодались с данными товарищами и бизнес свернули. И не думаю, что в + остались. Спустя пару лет других газовых заправок не вижу. Все поисчезали.
+100 к сказанному Серегой . Был свидетелем (это касалось моих хороших знакомых) как данная *сеть* технично и можно сказать быстро *съела* монополистов, не за один и не два года с трудом проросших в целом регионе, и в случае ЛЮБОЙ проблемы ложивших на всех ... с большой колокольни, т.к. были в чинах... В итоге погоны, ксивы и связи не помогли. Бодались, бодались с данными товарищами и бизнес свернули. И не думаю, что в + остались. Спустя пару лет других газовых заправок не вижу. Все поисчезали.
Хм,дякую за інформацію..тепер і я пригадую.що років з 5 тому,одни з моїх знайомих таку заправку мав..але змусили його продати її комусь.він довго впирався але продав..