Збираємося у Францію, є необхідність брати авто в оренду. Але проблема в тому, що нас 9 осіб.
Тобто треба брати або 2 авто, або один бус. Авто плануємо брати в Парижі на 4-5 дні, мета - поїхати у бік Нормандії, потім Бельгія, Люксембург, Німеччина і повернути авто у Страсбургу.
Взяти 2 авто трохи дешевше в оренді, але витрати пального, страховки, автобани вдвічі більше. Бус на 9 місць дорожчий в оренді, і, я так розумію, що треба ще пошукати де його взяти, витрати пального менші, ніж у двох авто, страховка(?), проїзд автобанами(?)...
Не можу зрозуміти, що краще/дешевше, допоможіть, будь ласка, визначитись. Дякую.
Мы в Норвегии в такой ситуации нарвались на то, что микроавтобусы давали ТОЛЬКО с ограничением дневного пробега, легковушки же безлимит. Нам было важно. Учитывайте это
octob 12.03.2014 13:18 пишет: бусы 8+1 брали неоднокртано, без всяких проблем практически во всех прокатах есть. главная проблема уже озвучена - синхронизация планов 9-ти человек.
То не проблема, на 9 осіб 4 дорослих, інші діти.
Мене більше цікавить, щоб хоч якось заощадити... Чи не будуть автобани коштувати як для бусів - вдвічі дорожче? Чи страховка така сама? В якому прокаті краще брати і таке інше.