то есть, слов из вашей же цитаты про "крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух" вы не заметили?
Я как раз все замечаю, читайте внимательнее, что написано.
"крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку".
Если было бы "крім випадків..." тогда была бы ваша правда, а так все условия относятся к одному випадку - круговому движению, остальные "де" касаются только его, а не являются самостоятельными условиями
А что тыц, так и будем ездить по памяти Я пару раз пересмотрел видео и не увидил там знака "главная" , так что космич в своем праве.
видео начинается когда знак уже проехали, клацайте панораму, там видно, что знак уступить дорогу стоит хз где. но он относится к этому кругу. и он там и сейчас стоит.
GreenMile 14.03.2014 10:37 пишет: Автор, выложи видео чуть раньше, так чтобы был виден знак перед кольцом, но если его там нету... Ну и второе - выезд с круга по левому ряду Я уже не уверен, кто тут подснежник.
там яма в крайнем ряду. смотрите еще раз. грузовики развезли асфальт напрочь, если я там буду ехать, то моя подвеска останется в этой яме.
GreenMile 14.03.2014 10:37 пишет: Автор, выложи видео чуть раньше, так чтобы был виден знак перед кольцом, но если его там нету... Ну и второе - выезд с круга по левому ряду Я уже не уверен, кто тут подснежник.
там яма в крайнем ряду. смотрите еще раз. грузовики развезли асфальт напрочь, если я там буду ехать, то моя подвеска останется в этой яме.
Ок, принимается На хреновых настройках качества видео ямы там не видно практически.
Sysanin 14.03.2014 12:43 пишет: ну хоть как-то надо к поворотам приучать?? потом жигуль так и будет резко дергаться на дороге
Чому це повинні робити водії? Я колись читав статтю про те що в нас дуже висока аварійність, тому що у нас дуже багато вчителів на дорогах. І я з цим погоджуюсь. Для ТС достатньо було зняти тапку з педалі та не прискорюватись. Жигуль встиг би обігнати трактор і все - інцеденту нема, всі зі спокоєм поїхали далі. Так ні, ТС вирішив використати звуковий сігнал, чим змусив нервувати себе, водія жигі, та оточуючих водіїв (їм треба переконатись що це сигнал не стосується їх поведінки на дорозі). Зараз в мене не має доступу до відео, я не пам'ятаю, чи це відео знято в межах міста:
В ответ на: 9.5. Подавати звукові сигнали у населених пунктах забороняється, крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді.
На мій погляд там не було загрози дтп. В загалі, я помітив за собою, що стримання своєї агресії щодо оточуючих (саме так, я стаю дорослим) добре сказується на нервовій системі. Я значно краще себе почуваю після поїздки по місту, якщо нікого не намагаюсь "навчити", та турбуюсь безпекою на дорозі лише з мого боку.
Sysanin 14.03.2014 12:43 пишет: ну хоть как-то надо к поворотам приучать?? потом жигуль так и будет резко дергаться на дороге
Чому це повинні робити водії? Я колись читав статтю про те що в нас дуже висока аварійність, тому що у нас дуже багато вчителів на дорогах. І я з цим погоджуюсь. Для ТС достатньо було зняти тапку з педалі та не прискорюватись. Жигуль встиг би обігнати трактор і все - інцеденту нема, всі зі спокоєм поїхали далі. Так ні, ТС вирішив використати звуковий сігнал, чим змусив нервувати себе, водія жигі, та оточуючих водіїв (їм треба переконатись що це сигнал не стосується їх поведінки на дорозі). Зараз в мене не має доступу до відео, я не пам'ятаю, чи це відео знято в межах міста:
В ответ на: 9.5. Подавати звукові сигнали у населених пунктах забороняється, крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді.
На мій погляд там не було загрози дтп. В загалі, я помітив за собою, що стримання своєї агресії щодо оточуючих (саме так, я стаю дорослим) добре сказується на нервовій системі. Я значно краще себе почуваю після поїздки по місту, якщо нікого не намагаюсь "навчити", та турбуюсь безпекою на дорозі лише з мого боку.
если бы я продолжал двигаться с начальной скоростью - было бы дтп. мне пришлось не просто снять ногу с педали газа, но еще и притормаживать. То есть чудак накосячил, выскочил без поворотника, заставил меня притормозить, а я еще и виноват. Где логика? автоюа, такой автоюа.
Caonima 14.03.2014 11:09 пишет: Ну так а как ты с круга выедешь не очутившись в правом ряду? Его же нельзя перепрыгнуть.
Вот потом меня такие олени и режут. На схеме я на красном Сенсе. Уточню, что обе машины уже едут по кругу!
Я где то писал что не нужно пропускать машину справа, которая тоже едет по кругу? Я удивляюсь с людей - каждый в тексте видит то, что ему хочется Я что то никаких красных сенсов в видео, про которое я говорю, не увидел.
если бы я продолжал двигаться с начальной скоростью - было бы дтп.
З відео цього не видно. З відео також помітно, що клаксон використаних "заздалегіть". Маю допущення, що це результат спотворення відчуття швидкості та відстоні. Але я всеодно дотримуюсь думки що все це можливо було передбачити - жига рухалась швидше ніж трактор, та мусила його об'їхати. Такі передбачення сітуації дуже полегшують керування автівкою. Достатньо просто почати прогнозувати події на дорозі для уникнення необхідності використовувати сигнал, та зберігати власних спокій. UPD Доречі, я не казав, що ти винний, я казав, що твій сигнал був зайвий і більш схожий на "навчання" жиги.
если бы я продолжал двигаться с начальной скоростью - было бы дтп.
З відео цього не видно. З відео також помітно, що клаксон використаних "заздалегіть". Маю допущення, що це результат спотворення відчуття швидкості та відстоні. Але я всеодно дотримуюсь думки що все це можливо було передбачити - жига рухалась швидше ніж трактор, та мусила його об'їхати. Такі передбачення сітуації дуже полегшують керування автівкою. Достатньо просто почати прогнозувати події на дорозі для уникнення необхідності використовувати сигнал, та зберігати власних спокій. UPD Доречі, я не казав, що ти винний, я казав, що твій сигнал був зайвий і більш схожий на "навчання" жиги.
ну, если честно, то я ожидал этот маневр, признаю, что ждал. Нога уже была над тормозом, когда он дернулся. Но я ожидал еще хотя бы включенного поворотника или еще какого то обозначения маневра, это меня немного выбесило. Вообще вы правы, нужно в себе подавлять желание "поучить", да и раздражаться на дороге.
http://youtu.be/lezA0Z_uooE - вот тут поворотник маршрутчик включил, но практически одновременно с началом перестоения, я от него такого не ожидал. Там типо "остановка", думал он подъехал людей выпускать, а он рванул на перехват
Если я не ошибаюсь, то на втором видео при проезде круга, у тебя работал левый поворотник чуть ли не до "встречи" с космичем (к тому же по внутреннему радиусу), чем ты и дезориентировал водилу москвича.
gars 15.03.2014 14:36 пишет: Если я не ошибаюсь, то на втором видео при проезде круга, у тебя работал левый поворотник чуть ли не до "встречи" с космичем (к тому же по внутреннему радиусу), чем ты и дезориентировал водилу москвича.
поворотник я переключал на правый во время поворота. Он отщелкнулся, когда я начал забирать влево, я его потом второй раз включил.