Прийшов сьогодні лист від виконавчої служби. Порушив і сплатив на другий день в житомирській області, але виконавча мого району львівської області відкрила провадження - за місцем проживання. На постанові про порушення ПДР стоїть штамп з реквізитами житомира, туди й заплатив. Даїшник усно теж казав платити в житомир. Як довести що я не верблюд, куди насправді я мав платити штраф? І які документи вимагати від виконавчої, постанову про закриття?
Tourist 25.03.2014 21:39 пишет: Прийшов сьогодні лист від виконавчої служби. Порушив і сплатив на другий день в житомирській області, але виконавча мого району львівської області відкрила провадження - за місцем проживання. На постанові про порушення ПДР стоїть штамп з реквізитами житомира, туди й заплатив. Даїшник усно теж казав платити в житомир. Як довести що я не верблюд, куди насправді я мав платити штраф? І які документи вимагати від виконавчої, постанову про закриття?
платить було б правильно за місцем прописки, але нічого страшного не сталося просто занеси у виконавчу квитанцію про сплату, бажано зробить копію для них завчасно я так уже два рази робив, бо не мав реквізитів свого району