А если бы вызвали, то доехали бы до Красной за 50 и обратно так же. Я вот не понимаю, неужели люди до сих пор не знают, что у фильтровщиков всегда дороже?
у них не дороже, они просто не демпингуют по черному как многие конторы с тарифами рупьписят за км, и возят по адекватным тарифам, учитывая стоимость топлива, запчастей и т.п.
можливо і дорожче, але варто відзначити більшу чемність такситів в дніпропетровському аеропорту порівняно з бориспільськими (не кажучи вже про сімферопольських, от де точно треба подбати про транспорт заздалегідь). В Дніпропетровську вони стоять на вулиці і досить тихо пропонують свої послуги, можна сказати я їх шукав, а не вони мене. Поїхав, я до речі не з першим, який спочатку хотів 150, потім не менше 120, а з іншим таксистом, який був неподалік. Він виявився військовим інженером, який спеціалізувався на МіГах, от такі кадри в країні виявляються непотрібними.
"у них не дороже, они просто не демпингуют по черному как многие конторы с тарифами рупьписят за км, и возят по адекватным тарифам, учитывая стоимость топлива, запчастей и т.п."
С этим согласен! Но у них такая удача выстреливает раз в сутки а то и реже, а кушать хочется всегда! Поэтому вскоре они "вымрут" как вид.