Доброго дня! Я за кермом всього рік. Вперше звернулась в автосервіс - потрібно було пофарбувати крило та бампер. Звернулась в Автолюб на Рахівській у Львові.Машину повернули з тріщиною на лобовому склі. Провину свою власник майстерні не визнає. Окрім того, власник погрожував та нахамив.Як діяти в такому випадку? Можливо, хтось стикався з такою проблемою. Буду вдячна за поради.
ни чего тут уже не сделать, доказать что трещина выскочила на сервисе не реально, а с другой стороны если она выскочила значит был, скол и она бы выскочила в любй момент даже без СТО. На целом стекле трещина не повится просто так.
Neytralitet 04.05.2014 15:48 пишет: Доброго дня! Я за кермом всього рік. Вперше звернулась в автосервіс - потрібно було пофарбувати крило та бампер. Звернулась в Автолюб на Рахівській у Львові.Машину повернули з тріщиною на лобовому склі. Провину свою власник майстерні не визнає. Окрім того, власник погрожував та нахамив.Як діяти в такому випадку? Можливо, хтось стикався з такою проблемою. Буду вдячна за поради.
зазвичай такі проблеми вирішуются прямо на місці, якщо СТО проводило цю роботу по документам, то потрібно було не підписувати акт виконаних робіт, та не забирати автомобіль з малярного цеху, а одразу шукати свідків і документально засвідчувати факт наявності тріщини. А вже потім до суду. Я не знаю що у вас за авто і чи є єкономічний сенс судитися, ящко авто не дороге і скло на нього теж, то суд може бути і не рентабельним. Проте були б шанси надавити на власника майтерні. Зараз довести що трішина зявилася за виною СТО дуже важко буде, всю провину будуть спихувати на вас. Я не знаю як виникла та тріщина але може то й не провина майстрів, якщо кузов автівки вже покручений (навіть без ДТП це можливо за разунок наших доріг), то тріщина могла зявитісь і без ударів об скло. У друга на роботі службовий ланос. Там скло міняют кожен рік, бо кузов вже покручений добряче, ныхто службову автывку не береже.
Neytralitet 04.05.2014 15:48 пишет: Доброго дня! Я за кермом всього рік.
Поясни керівницьтву\хазяїну, якщо він не виправить свої негаразди, то він можливо зустрінеться з єкспертами Автоуа. Але перепрошую, нас там не було, спитай місцевих Автоуашників
Varlov 04.05.2014 16:13 пишет: а с другой стороны если она выскочила значит был, скол и она бы выскочила в любй момент даже без СТО. На целом стекле трещина не повится просто так.
Зы достаточно удара по стеклу добросовестным работником
Varlov 04.05.2014 16:13 пишет: а с другой стороны если она выскочила значит был, скол и она бы выскочила в любй момент даже без СТО. На целом стекле трещина не повится просто так.
Зы достаточно удара по стеклу добросовестным работником
ну зачем сразу удар по стеклу? Может маляры взяли ключи от машины и поехали за пивом или девочками, гдето яму словили или на бордюр не удачно заехали, кузов может и был уже ослаблен, вот стекло и треснуло. Диагональное вывешивание запросто может вызвать трещины.
Varlov 04.05.2014 16:13 пишет: ни чего тут уже не сделать, доказать что трещина выскочила на сервисе не реально, а с другой стороны если она выскочила значит был, скол и она бы выскочила в любй момент даже без СТО. На целом стекле трещина не повится просто так.
Абсолютно не факт.У меня на Рио,не битом,взятом в автосалоне,лобовое треснуло на ровном месте,на стоячей машине,только "брык" и есть.Скола не было,трещина пошла от края лобового .Единственное на что грешил,машина стояла на +25 градусах,я сел переставить в тень,побрызгал с омывателя(по идее вода ж тоже теплая),переехал,стал-вышел,когда отходил услышал какой-то странный звук ,потом увидел,что лобовое треснуло.Возможно,от перепада температуры,но хз,так как жары конкретной не было,и лил не холодную воду .