Допоможіть відчути смак дитинства. Знайшов вдома стару коробку від цукерок Macintosh "Quality Street". Згадав, як вони смакували майже 40 років тому, але їхати до Лондона найближчим часом не збираюся. У нас в магазини їх чомусь не завозять. Ebay завалений порожніми "вінтажними" коробками (такими самим як в мене). Кілька пропозицій цукерок таки є, але доставка до України не зрозуміла так само як і в Amazon-а. Власне питання, як взагалі солодощі поштою ходять? Чи не розпливеться шоколад поки доїде?
Знайшов вдома стару коробку від цукерок Macintosh "Quality Street". Згадав, як вони смакували майже 40 років тому, але їхати до Лондона найближчим часом не збираюся. У нас в магазини їх чомусь не завозять. Ebay завалений порожніми "вінтажними" коробками (такими самим як в мене).
Я так понимаю, что эту компанию Nestle купило, т.е. искать нужно по фразе Nestle Quality Street, вроде как здесь. На ебее из Германии варианты есть - доставить можно через Meest Germany.
Власне питання, як взагалі солодощі поштою ходять? Чи не розпливеться шоколад поки доїде?
Я шоколад покупал - пришел нормально. Главное, ИМХО, чтобы упаковка хорошая была - там основная опасность, чтобы не смяли/раздавили.
Дякую, саме Nestle. Чомусь на ebay потрапляв на цю сторінку не потрапляв, якась подібна була, але значно дорожча доставка.