А яке це покоління? Наскільки я пам'ятаю, в 4 на високих обертах не вимикається газ, а підмішується бензин. Чи ні?
Ні, в четвертому поколінні (це саме популярне) - підмішування, типово, немає. Лише пермикання газ-бензин, та назад. Підмішування - це швидше про п'яте покоління та складніші двигуни.
Stag Q-box+ у мене таки вміє підмішувати, а це далеко не 5 покоління...
А яке це покоління? Наскільки я пам'ятаю, в 4 на високих обертах не вимикається газ, а підмішується бензин. Чи ні?
Ні, в четвертому поколінні (це саме популярне) - підмішування, типово, немає. Лише пермикання газ-бензин, та назад. Підмішування - це швидше про п'яте покоління та складніші двигуни.
Ні, не 5, саме 4. Залежить від мізків. Кубокси стагівські вміють на заданих обертах, або певному навантаженні підмішувати заданий відсоток. Для прямого вприску існує в Стаг лінійка DPI (Direct Petrol Injection), наприклад STAG 400 DPI 6 покоління це де газ подається в рідкому стані через рідні бензинові форсунки, по аналогії як в ЛПГшних авто з Кореї, дуже не дешево.
Це опція працює десь від 4-х тисяч обертів щоб клапана не горіли.
Щоб усадки клапанів не було!
Залежить від налаштуваннь майстром.
Саме в четвертому поколінні є підмішування, але залежить від блока керування ГБО, не всі вміють це робити. На п'ятому поколінні машина зовсім без бензину їде, там впорскування рідкої фази газу, не має сенсу щось підмішиувати.
Саме в четвертому поколінні є підмішування, але залежить від блока керування ГБО,
Так, я пригадав. Є в продвинутому четвертому. В звичайних популярних Стаг 4, Стаг 4+ такого немає.