Lekha 15.05.2014 18:19 пишет: Физлицом, которое законно их приобрело ранее. Наказуема ли?
якщо в тебе є дозвіл на гладкоствол і в того хто купує теж є дозвіл на гладкоствол то не дуже наказуєма ібо недоказуєма. якщо хоч в одного нема дозволу то попадалово.
Lekha 15.05.2014 18:19 пишет: Физлицом, которое законно их приобрело ранее. Наказуема ли?
якщо в тебе є дозвіл на гладкоствол і в того хто купує теж є дозвіл на гладкоствол то не дуже наказуєма ібо недоказуєма. якщо хоч в одного нема дозволу то попадалово.
Вопроз: як мені без дозвіла (пластіка, тількі по зеленці) продали ті патрікі?
Вопроз: як мені без дозвіла (пластіка, тількі по зеленці) продали ті патрікі?
по зеленці ніяк. треба дозвіл і бажано щоб калібр співпадав патронів і дозволу. ну або підпільно.
catkoua 15.05.2014 23:51 пишет: по зеленці ніяк. треба дозвіл і бажано щоб калібр співпадав патронів і дозволу. ну або підпільно.
История такая. Я только начал собирать доки на получение г\с и сразу выкупил (с оставлением в магазе) в Ибисе ружжо и патроны к нему (20к). Потом, когда получил зелёнку купил в магазе ружжо-12к и патрики к нему, а ружжо-20к сдал. Патрики 20к при этом принять обратно отказались - закон, типа. Вот и вышел я из магаза с ружжом-12к, патриками к нему и лишними патриками 20к... Купите/поменяйте кто-нить
дочекайся пластику і продавай. суть наявності дозволу не в тому що ти маєш право торгувати патронами - тому що не маєш по кучі законів - а в тому що коли ти втіхаря комусь їх "подаруєш" тебе ніхто не візьме за шкірку чого ті патрони в тебе є на руках. є дозвіл маю патрони. що хочу то з ними роблю але не допускаю попадання в руки людини без дозволу. десь так. наприклад я маючи дозвіл на гладкоствол можу вільно купувати порох в банках. але якщо мій порох попаде в руки лєвій людині прорблеми будуть в обох.
catkoua 16.05.2014 00:20 пишет: дочекайся пластику і продавай. суть наявності дозволу не в тому що ти маєш право торгувати патронами - тому що не маєш по кучі законів - а в тому що коли ти втіхаря комусь їх "подаруєш" тебе ніхто не візьме за шкірку чого ті патрони в тебе є на руках. є дозвіл маю патрони. що хочу то з ними роблю але не допускаю попадання в руки людини без дозволу. десь так. наприклад я маючи дозвіл на гладкоствол можу вільно купувати порох в банках. але якщо мій порох попаде в руки лєвій людині прорблеми будуть в обох.
и только в том случае если какая то зараза вас продаст обеих, или это будет подстава изначально.
catkoua 16.05.2014 00:20 пишет: наприклад я маючи дозвіл на гладкоствол можу вільно купувати порох в банках. але якщо мій порох попаде в руки лєвій людині прорблеми будуть в обох.