Когда подъедешь под шлагбаум сразу открой и подними капот (его все равно потом попросят открыть).
Это на какйо таможне ОБЯЗАТЕЛЬНО смотрят под капот? Я бы не давал таких советов, эко охренеют погранцы, от такого маневра, долго наверно будут дверные карты простукивать)))) У меня за все поездки, может один раз заглянули под капот, и то на 100% не уверен. Не помню, хотя конечно бывает смотрят, но что бы у ВСЕХ, первый раз слышу.
Если хорошо видимая трещина длиной (диаметром - если "звездочка") не более 5 см и находится не в прямом поле зрения водителя (т.е. не в левом центральном квадранте), можно с ней ездить до посинения. В Швеции так.
Зі свого досвіду поїздок до Польщі (26р). Прикордонники не пустять, провіряють тех стан автомобіля, на вимогу письмової заборони відповідають: ми Вас пускаємо, але Ваш атомобіль за тех несправністю не може в"їхати в країну, тобто несправний авто залиште в Україні і їдьте на здоров"я. Штраф за тріщину на склі 100зл=400гр (платив особисто). Декілька років тому мав невелику тріщинку в лівому нижньому кутку, купив в автомагазині наклейку "під охороною" якоїсь служби, при першій можливості поміняв скло на нове.
Зі свого досвіду поїздок до Польщі (26р). Прикордонники не пустять, провіряють тех стан автомобіля, на вимогу письмової заборони відповідають: ми Вас пускаємо, але Ваш атомобіль за тех несправністю не може в"їхати в країну, тобто несправний авто залиште в Україні і їдьте на здоров"я.
Полномочия пограничников - контроль за пропуском людей через госграницу, а не товаров в т.ч автомобилей, техническим контролем в Польше занимается совсем другая служба. Выложите скан бумажки, которую вам выдали за трещину на лобовом стекле, посмотрим на этот нонсенс.
Полномочия пограничников - контроль за пропуском людей через госграницу, а не товаров в т.ч автомобилей, техническим контролем в Польше занимается совсем другая служба. Выложите скан бумажки, которую вам выдали за трещину на лобовом стекле, посмотрим на этот нонсенс.
З мого досвіду: вертали не один раз за перегорівшу лампочку, несправний ручник, відсутній звуковий сигнал (пі-бі), просрочений вогнегасник, тріщину на боковій поверхні шини, великий шар снігу на даху буса, підтік рідини на рульовій колонці, тріщину на лобовому склі, тріщину на боковому дзеркалі заднього виду, витік палива з бензобака в спеку (зі штрафом 200зл) - це мене особисто. Був присутній при поверненні за відсутність аптечки, зношені-різні шини, "неправильний" вихлоп (прилади мають і обов"язковий штраф), ну і інші причини, яких вже не пам"ятаю, вплоть до настрою прикордонника, який тебе пропускає. Декілька раз сварився з ними, збігаються всі і доказують, що ти не правий, коли сідаєш писати скаргу - бігом все ладнають, дуже цього бояться, але коли часто їздиш до Польщі то багато не поскандалиш, собі дорожче вийде і вони це чудово розуміють і нагліють. Колись ,дуже давно писали якісь папери, в яких вказували не причину, а парагаф з якогось документу. Зараз відмовляють по причині, що писав вище.
Отказ на словах - это не отказ, нужен офиицальный документ - карточка отказа, все остальное - самоуправство, т.к техсостояние авто вне компетенции пограничников.
Отказ на словах - это не отказ, нужен офиицальный документ - карточка отказа, все остальное - самоуправство, т.к техсостояние авто вне компетенции пограничников.
Попробуйте їм це пояснити. Вони мають право без будь яких пояснень анулювати візу. За звичай польскі суди підтримують своїх, а українець без візи може позиватися тільки в європейський суд, що розтягнеться на роки і не факт, що без переконливих доказів щось получиться. А люди які на поїздках в Польщу заробляють, з цим зв"язуватися не стануть, набагато простіше повернутися, ліквідувати вказаний недолік і дальше спокійно їздити по своїм справам. Я завжди вимагаю письмову відмову для в"їзду в Польщу, на що мені відповідають: їдьте будь ласка, але несправний(неукомплектований) автомобіль ми не можемо пропустити в Європу, а ваші закони, правила, понти - нас не стосуються. Один позитивний момент цих суперечок: вас знають і не чіпають, якщо ви нічого не порушуєте.
В прикордонній зоні 20км прикордонники виконують функції поліції, неодноразово платив штрафи їм при кордоні, один раз в дощ всунув руку по плече в моторний відсік, вимазав палець в мазуту і зажадав штраф(доречі також відмова для пуску автомобіля в ПР), я відмовився платити і повідомив йому, що готовий їхати у в"язницю і відбувати хоть і пожиттєвий срок, все зрозуміли і відпустили без інших зауважень.
Попробуйте їм це пояснити. Вони мають право без будь яких пояснень анулювати візу. За звичай польскі суди підтримують своїх, а українець без візи може позиватися тільки в європейський суд, що розтягнеться на роки і не факт, що без переконливих доказів щось получиться. А люди які на поїздках в Польщу заробляють, з цим зв"язуватися не стануть, набагато простіше повернутися, ліквідувати вказаний недолік і дальше спокійно їздити по своїм справам.
Это всё слова, вам известны такие случаи на практике ? Мне - неизвестны, не слышал также ни от друзей, ни от их знакомых, мотающихся регулярно заграницу.
Это всё слова, вам известны такие случаи на практике ? Мне - неизвестны, не слышал также ни от друзей, ни от их знакомых, мотающихся регулярно заграницу.
Попросіть, нехай в черзі спитають місцевих, вони їм розповідять дуже, дуЖЕ, ДУЖЕ багато.
Мнение местных меня мало интересует, они в большинстве своем контрабасят и логично что у них нет никакого желания пререкаться с таможенниками и погранцами.
На венгерской камрад. 100 процентно смотрят.
Когда подъедешь под шлагбаум сразу открой и подними капот (его все равно потом попросят открыть).
Это на какйо таможне ОБЯЗАТЕЛЬНО смотрят под капот? Я бы не давал таких советов, эко охренеют погранцы, от такого маневра, долго наверно будут дверные карты простукивать)))) У меня за все поездки, может один раз заглянули под капот, и то на 100% не уверен. Не помню, хотя конечно бывает смотрят, но что бы у ВСЕХ, первый раз слышу.
В Берегово
трещина 25-30 см, в районе правого стеклоочистителя почти вертикальная, заделанная и царапина посредине небольшая на стекле у пограничников вопросов небыло ( проходил ночью), австрийский полицейский который меня останавливал по делу-)))) тоже ничего не говорил, наверное никто и не видел ту трещину проехал по нескольким странам примерно 3000 км без учета пробега по Украине