Розмістила запитання на "Строимдом", але ще продублюю тут. Хто знає де мені більше користних порад дадуть Отже, у зв'язку з (хоча й трохи спонтаннім) придбанням земельної ділянки є наступні питання: 1. які відгуки про Білогородку (масив "Солнечный")як про місцевість так і про якість проживання? 2. потрібні контакти архітектора, який зможе спроектувати саме будинок-мрії 3. потрібна будівельна компанія, яка зможе виконати всі будівельні роботи за розумну ціну і високої якості. Якщо п.2 та 3 об'єднаються в одній компанії то це буде просто чудово.
dJUNE 04.06.2014 14:18 пишет: потрібна будівельна компанія, яка зможе виконати всі будівельні роботи за розумну ціну і високої якості.
синку (доцю) це фантастика )), сам если чего в сфере стротельства. есть такая пословица: я могу сделать работу- быстро, качественно, дешево, но Вы можете выбрать только два условия
dJUNE 04.06.2014 14:18 пишет: потрібна будівельна компанія, яка зможе виконати всі будівельні роботи за розумну ціну і високої якості.
синку (доцю) це фантастика )), сам если чего в сфере стротельства. есть такая пословица: я могу сделать работу- быстро, качественно, дешево, но Вы можете выбрать только два условия
обираю: якісно і дешево а якщо серьйозно - можно Ваші контакти в ЛС?