Всі ями латані. Тільки горби і нерівності місцями.
Якщо, ціль поїздки виключно Луцьк, то найоптимальніший варіант на сьогодні через Дубно.
Якщо Луцьк то
Львів-Дубно-Луцьк.
Якщо Ковель то без варіантів -Червоноград-Ковель
В жодному випадку через Радехів не їхати.
Якщо треба побувати і в Ковелі і в Луцьку то тоді дорога Ковель-Луцьк.
Якщо треба коло зробити то тоді вибирати так щоб по темноті не їхати дорогою Червоноград-Львів.
Тобто коло або в такому або в зворотньому:
Львів-Червоноград-Ковель-Луцьк-Дубно-Львів.
Друзі я так зрозумів що через Червоноград дуже погано, а через Радехів ще гірше. Справа в тому що треба попасти в Луцьк, Ковель і Володимир. Як такий варіант Дубно - Луцьк - Володимир - Ковель - Луцьк - Дубно Який стан доріг по даному напрямку? Можна їхати вночі? Особливо цікавить Дубно - Луцьк і Луцьк - Володимир. І можливо Луцьк - Рівне. Пріоритет віддаю дорозі - паливо особливого значення не має!!!
Як такий варіант Дубно - Луцьк - Володимир - Ковель - Луцьк - Дубно Який стан доріг по даному напрямку? Можна їхати вночі?
Краще, все-таки, Львів-Дубно-Луцьк-Ковель-Володимир-Волинський. Якість дороги буде поступово змінюватися в гіршу сторону. Разом виходить 350 км. Далі вирішуйте самі: повертатися по цьому ж маршруту (ще 350 км), чи їхати з Володимира-Волинського на Львів по місцями дуже поганій дорозі, але 130 км. Я б поїхав прямо на Львів, при дуже обережній їзді це не більше двох годин.
Якщо їхати по колу, то спочатку на Володимир зранку, а повертатися вже будете від Дубно до Львова по ідеальній дорозі.
Дякую за інфу. Але питання на рахунок якості дороги Володимир - Луцьк Ще цікавить Рівне - Луцьк
дорога Рівне-луцьк непогана, просто до Волинської області просто незручна (всього дві полоси і підйоми - це десь біля 20 км) Ну і май на увазі що коли попадеш у Волинську область, то через 1-2 км буде КП і там обмеження швидкості. Візир стоїть постійно.
А от дорога Луцьк-Володимир має ямки - будеш тримати себе в тонусі постійно Але терпимо, якщо з відкритими очима то можна 100 км\год спокійно їхати, але ближче до Володимира треба акуратніше.
Хоча я б рекомендував придивитись все-ж таки до дороги
Львів-Нововолинськ-Володимир. ти ж реально лишніх кілометрів 120-130 накрутиш, а так би викреслив дорогу Луцьк-володимир з маршруту.