Ах от воно що... ти б писав, що ти про ДТП двохрічної давності Ми, якби, позавчорашнє обговорюємо...
Ми, якби, позавчорашнє обговорюємо...
Вангую, що нове "оновлення" для обговорення не за горами - вже другий тиждень на ділянці по метрів 100-200 в обидва боки від переходу не горить освітлення. Та й сам світлофор не працює.
Вангую, що нове "оновлення" для обговорення не за горами - вже другий тиждень на ділянці по метрів 100-200 в обидва боки від переходу не горить освітлення. Та й сам світлофор не працює.
Да, світлофор вже декілька днів не працює. А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
Да, світлофор вже декілька днів не працює. А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
В суботу працював, в неділю ні. А освітлення чому економлять Воно там діодне.
А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
Освітлювалося, сам бачив. Просто давненько там не їздив у темряві, а останні два тижні якраз потрапив...
А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
Освітлювалося, сам бачив. Просто давненько там не їздив у темряві, а останні два тижні якраз потрапив...
Та ну... Скільки там їжджу, постійно дивувався, що до ПП є освітлення, після ПП є освітлення, а от на самому ПП - фіг там. В темну пору доби, завжди там перед ПП вмикаю дальній*, щоб не вибігло якесь чудо. *п.с. сорі зустрічному транспорту, але це задля безпеки
...В темну пору доби, завжди там перед ПП вмикаю дальній*, щоб не вибігло якесь чудо. *п.с. сорі зустрічному транспорту, але це задля безпеки
Это 5! встречному - "сорри", тому самому, который с другой стороны к этому переходу подъезжает. То, что он, ослепленный, может не заметить пешехода перед собой - это пофиг, зато на твоей стороне безопасно.
Зустрічні, видно хто там постійно їздить, теж на секунду-дві вмикають дальній + там відбійник, так що підбери слюні Ну і таки да, так безпечніше
Зустрічні, видно хто там постійно їздить, теж на секунду-дві вмикають дальній + там відбійник, так що підбери слюні Ну і таки да, так безпечніше
Тю, я шо нанялся тебе слюни подбирать? Сам распустил - сам и подбирай
Это ж ты писал?
*п.с. сорі зустрічному транспорту...
Тобто понимаешь, что слепишь. А 2 секунды дальнего да плюс 2 секунды на восстановление - это даже на 60 км/ч больше 60 метров. Только кто же там 60 едет? Я там тоже регулярно езжу, никаких проблем на ближнем слегка сбросить скорость да присмотреться. Если, конечно, никто из безопасных навстречу дальний не врубит.
Як не дивно, але вчора ввечері світлофор наче працював (помітив одного пішохода, що очікував на свій зелений). Але освітлення не було.
Як не дивно, але вчора ввечері світлофор наче працював (помітив одного пішохода, що очікував на свій зелений). Але освітлення не було.
что интересно, освещение со стороны Вышгорода есть-есть-есть, а перед светофором пропадает.
что интересно, освещение со стороны Вышгорода есть-есть-есть, а перед светофором пропадает.
В зворотньому напрямку, така ж фігня Я поражаюсь такому ідиотизму
А хто в курсі, куди писати/дзвонити, щоб якось вплинути на то грьобане освітлення?
Что там опять случилось возле пешеходного
Что там опять случилось возле пешеходного
На светофоре что-то типа Матиза догнало что-то типа первой Фиесты и ее немного крутануло. Так что они заняли 2 ряда, а Фиеста задом в отбойнике