Вангую, що нове "оновлення" для обговорення не за горами - вже другий тиждень на ділянці по метрів 100-200 в обидва боки від переходу не горить освітлення. Та й сам світлофор не працює.
Вангую, що нове "оновлення" для обговорення не за горами - вже другий тиждень на ділянці по метрів 100-200 в обидва боки від переходу не горить освітлення. Та й сам світлофор не працює.
Да, світлофор вже декілька днів не працює. А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
Да, світлофор вже декілька днів не працює. А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
В суботу працював, в неділю ні. А освітлення чому економлять Воно там діодне.
А щодо освітлення... так я поражаюсь - там постійно, метрів 200 до і після - не освітлюється взагалі - ніколи(!)
Освітлювалося, сам бачив. Просто давненько там не їздив у темряві, а останні два тижні якраз потрапив...
Та ну... Скільки там їжджу, постійно дивувався, що до ПП є освітлення, після ПП є освітлення, а от на самому ПП - фіг там. В темну пору доби, завжди там перед ПП вмикаю дальній*, щоб не вибігло якесь чудо. *п.с. сорі зустрічному транспорту, але це задля безпеки
San40S 01.08.2016 15:41 пишет: ...В темну пору доби, завжди там перед ПП вмикаю дальній*, щоб не вибігло якесь чудо. *п.с. сорі зустрічному транспорту, але це задля безпеки
Это 5! встречному - "сорри", тому самому, который с другой стороны к этому переходу подъезжает. То, что он, ослепленный, может не заметить пешехода перед собой - это пофиг, зато на твоей стороне безопасно.
San40S 01.08.2016 23:29 пишет: Зустрічні, видно хто там постійно їздить, теж на секунду-дві вмикають дальній + там відбійник, так що підбери слюні Ну і таки да, так безпечніше
Тю, я шо нанялся тебе слюни подбирать? Сам распустил - сам и подбирай
Это ж ты писал?
В ответ на: *п.с. сорі зустрічному транспорту...
Тобто понимаешь, что слепишь. А 2 секунды дальнего да плюс 2 секунды на восстановление - это даже на 60 км/ч больше 60 метров. Только кто же там 60 едет? Я там тоже регулярно езжу, никаких проблем на ближнем слегка сбросить скорость да присмотреться. Если, конечно, никто из безопасных навстречу дальний не врубит.
Paul_T 04.08.2016 11:11 пишет: Як не дивно, але вчора ввечері світлофор наче працював (помітив одного пішохода, що очікував на свій зелений). Але освітлення не було.
что интересно, освещение со стороны Вышгорода есть-есть-есть, а перед светофором пропадает.