Вопрос: какие карты других стран подходят для этого навигатора? (где брать не спрашиваю )
Нарешті проїхався, зробив невеликий тест. Нарахунок інтерфейсу - тут вже багато було сказано. Нарахунок карт - Хмельницький-Житомир, через Бердичів. В Хмельницькому від мого будинку намагається провести через поле до траси. На ділянці Любар- Бердичів пише обмеження швидкості 110 км, іноді з'являється значок 80. Хоча там має бути 90 і так було скільки я пам'ятаю. Потім в Бердичеві говорить про поворот, якого взагалі не існує. Вимкнув і видалив. Мені здається, що навіть навітел був би більш адекватним на маршруті.
Вимкнув і видалив. Мені здається, що навіть навітел був би більш адекватним на маршруті.
Від Качановки до Київа намагалася відразу їхати по дорозі, де покриття було зроблене мабудь ще при Хрущові, і більше не оновлювалося. Обмеження швидкості неадевкватні прописані. Які можуть буті "80" після повороту на Ічню з Н-07? Після цього ж повороту курсор реального місцезнаходження був дуже далеко від дороги. Тобто там точність карт дуже погана. На шляху назад, взагалі зависло з надписом "Зачекайте..." та прогресс-індикатором, що крутився. Єдине, що непогано в цій зв'язці прога - карта, це пошук видантних місць. Проте, я не бачу сенсу займати стільки місця на картці пам'яті тільки заради цього. На щастя, є не одна програма-конкурент, де з POI теж все гаразд. Довести до мети все одно цей капський витвір ("7 дорог") віявляється, неспроможний.
Обновлю темку.. Не удалось перенести с одного смарта на другой бесплатный релиз (без возможности обновления), теперь локти кусаю . На поддержку написал, - проигнорили.. Может кто подскажет можно ли еще установить даже старенький выпуск с картой 2013 года? Или уже всё...поезд ушел?
В маркете прога бесплатная. Карты можно загрузить как платные, так и бесплатные, никаких проблем. Вчера скачал НавЛюкс 2015 R2
В маркете прога бесплатная. Карты можно загрузить как платные, так и бесплатные, никаких проблем. Вчера скачал НавЛюкс 2015 R2
Триал версия на 7 дней? Спасибо...такую уже протестил..потом предложило проплатить денюжку и купить лицензию.
Скачай НЕ триал версию, или АРК только на плеймаркете можно скачать?
Скачай НЕ триал версию, или АРК только на плеймаркете можно скачать?
Тогда если не затруднит, напишите подробную инструкцию где и что качать и как устанавливать, потому что у меня только Триал получается. И формат карт под новую версию проги идет уже 7w