На правах топікстартера який зробив помилку взявши 45, а потім взявши ще раз 45...- бери 60, навіть на одну людину.
Вже буде 45, бо кухня уже встановлена.
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає. Також підтримую пораду взяти посудомийку з трьома лотками а не двома. Яку модель Бош обрати? Мабуть ту що у Німеччині зібрана, а не у Польщі.
З тих що дивився, наче збірка Польща Геть погана Польща? Дивився таку модель, Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K Що скажете?
Поки що націлився на Bosch, але їх маса... На що звернути увагу ?
націлилися вірно, Бош серед посудомийок рулить як в плані функціоналу та якості миття, так і в плані ремонтопридатності.
На що варто звернути увагу з точки зору довговічності - це суцільний бак із нержавійки. Бо бюджетніші моделі мають нижнє "корито" із пластику, до якого вже кріпиться бак (стінки і верх), відповідно років через 8-10-12 на цьому стику починаються протічки.
В характеристиках не знайшов інфо про бак Дивився цю модель Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K
Ось нашла каталог, який мала на увазі, зі своєю моделлю, але французькою. У мене вже стара, як я бачу, у новішіх інші індекси, але по серіях зберігається.
Не сказала би, що по витратах сильно вони відрізняються, більше все-таки фічами.
В характеристиках не знайшов інфо про бак Дивився цю модель Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K
в характеристиках ви таке не знайдете - йти в магазин і дивитися, або шукати реальні фото в неті
...
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає. Також підтримую пораду взяти посудомийку з трьома лотками а не двома. Яку модель Бош обрати? Мабуть ту що у Німеччині зібрана, а не у Польщі.
З тих що дивився, наче збірка Польща Геть погана Польща? Дивився таку модель, Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K Що скажете?
справа не у якості. у німеччині збирають топові моделі, у Польщі бюджетні.
За відкриття дверей , навіть не знаю, чи є сенс за це переплачувати У тої, на яку я дивлюся, можна підключити ще програму на телефон, думаю це буде зручно
Категорично відмовитись. Читайте уважно проспекти, як саме діє перша функція. Про вай-фай, це взагалі треш.
Також двигуни бувають інвертори та звичайні.
До Боша це не актуально. )
За відкриття дверей , навіть не знаю, чи є сенс за це переплачувати У тої, на яку я дивлюся, можна підключити ще програму на телефон, думаю це буде зручно
Категорично відмовитись.
а чому? Мені зараз дуже бракує тої опції. Приходиться вночі бігати відкривати вручну
...
На правах топікстартера який зробив помилку взявши 45, а потім взявши ще раз 45...- бери 60, навіть на одну людину.
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає
Не знаю, як ви то умудряєтесь. Незалежно від кількості людей в 45ку один баняк знизу, зверху сковородка - і всьо. На тарілки треба вже другу загрузку робити. Як перейшли на 60 - просто позріли. Нікому не пораджу 45
...
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає
Не знаю, як ви то умудряєтесь. Незалежно від кількості людей в 45ку один баняк знизу, зверху сковородка - і всьо. На тарілки треба вже другу загрузку робити. Як перейшли на 60 - просто позріли. Нікому не пораджу 45
Легко стає знизу 2 кастрюлі і ще з десяток тарілок. Сковородки у нас такі, що в пмм мити не можна. У третій (верхній) лоток влазить до 30 виделок/ложок (у нас їх стільки і немає). В середній усі чашки та плошки.
а чому? Мені зараз дуже бракує тої опції. Приходиться вночі бігати відкривати вручну
Якщо у вас модель бош-сіменс хоча б середнього класу, то в машині присутня запатентована система сушки за допомогою теплообмінника. В більшості випадків сохне все, за виключенням пластику. Ну, і коли посуд правильно розставити... Звичайно, коли економ клас, то нічні марш-кидки це вирішення питання. А заодно, по дорозі, є можливість заглянути в холодильник. До речі, про відкривання дверей в кінці мийки - якщо ця фунція і є, то за визначенням вона деактивована в меню пмм. Якщо навіть її активувати, працюватиме вона далеко не на всіх програмах. Читайте уважно інструкцію до пмм. А про вай-фай - так це дійсно треш, і боНба уповільненої дії. Точка зору лише моя, ніяким чином не претендую на істину в останній інстанції...
відповідно років через 8-10-12 на цьому стику починаються протічки
Плануєте в спадчину дітям , чи онукам передавати ?
До речі, про відкривання дверей в кінці мийки - якщо ця фунція і є, то за визначенням вона деактивована в меню пмм. Якщо навіть її активувати, працюватиме вона далеко не на всіх програмах. Читайте уважно інструкцію до пмм.
А мені дуже подобається ця функція. Увімкнув ПММ і поїхав хоч на декілька днів.
А ось 3 ряд - бісить. Він суттєво зменшує висоту другого ряду, приходиться високі бокали ставити на перший, а там і так місце у дефіциті. Та й же витрачати час, розставляючи там прироби. Корзинка краще - сипанув в неї все і воно помилося.
Якщо є хоч 1 шанс розмістити 60, то навіть про 45 і не думайте, якщо як в мене немає, то зверніть увагу на моделі в яких є додаткові розпилювачі на задній стінці, це дозволить ставити каструльки вертикально, і економити місце.