На правах топікстартера який зробив помилку взявши 45, а потім взявши ще раз 45...- бери 60, навіть на одну людину.
Вже буде 45, бо кухня уже встановлена.
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає. Також підтримую пораду взяти посудомийку з трьома лотками а не двома. Яку модель Бош обрати? Мабуть ту що у Німеччині зібрана, а не у Польщі.
З тих що дивився, наче збірка Польща Геть погана Польща? Дивився таку модель, Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K Що скажете?
В ответ на: Поки що націлився на Bosch, але їх маса... На що звернути увагу ?
націлилися вірно, Бош серед посудомийок рулить як в плані функціоналу та якості миття, так і в плані ремонтопридатності.
На що варто звернути увагу з точки зору довговічності - це суцільний бак із нержавійки. Бо бюджетніші моделі мають нижнє "корито" із пластику, до якого вже кріпиться бак (стінки і верх), відповідно років через 8-10-12 на цьому стику починаються протічки.
В характеристиках не знайшов інфо про бак Дивився цю модель Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K
Ось нашла каталог, який мала на увазі, зі своєю моделлю, але французькою. У мене вже стара, як я бачу, у новішіх інші індекси, але по серіях зберігається.
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає. Також підтримую пораду взяти посудомийку з трьома лотками а не двома. Яку модель Бош обрати? Мабуть ту що у Німеччині зібрана, а не у Польщі.
З тих що дивився, наче збірка Польща Геть погана Польща? Дивився таку модель, Встраиваемая посудомоечная машина BOSCH SPV2IKX10K Що скажете?
справа не у якості. у німеччині збирають топові моделі, у Польщі бюджетні.
Bod'ka 27.04.2023 09:39 пишет: За відкриття дверей , навіть не знаю, чи є сенс за це переплачувати У тої, на яку я дивлюся, можна підключити ще програму на телефон, думаю це буде зручно
Категорично відмовитись. Читайте уважно проспекти, як саме діє перша функція. Про вай-фай, це взагалі треш.
Bod'ka 27.04.2023 09:39 пишет: За відкриття дверей , навіть не знаю, чи є сенс за це переплачувати У тої, на яку я дивлюся, можна підключити ще програму на телефон, думаю це буде зручно
Категорично відмовитись.
а чому? Мені зараз дуже бракує тої опції. Приходиться вночі бігати відкривати вручну
На правах топікстартера який зробив помилку взявши 45, а потім взявши ще раз 45...- бери 60, навіть на одну людину.
Вже буде 45, бо кухня уже встановлена.
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає
Не знаю, як ви то умудряєтесь. Незалежно від кількості людей в 45ку один баняк знизу, зверху сковородка - і всьо. На тарілки треба вже другу загрузку робити. Як перейшли на 60 - просто позріли. Нікому не пораджу 45
І вірно зробив. У мене також 45 см і живемо ми з дружиною і сином-підлітком. І об'єму посудомийки цілком вистачає
Не знаю, як ви то умудряєтесь. Незалежно від кількості людей в 45ку один баняк знизу, зверху сковородка - і всьо. На тарілки треба вже другу загрузку робити. Як перейшли на 60 - просто позріли. Нікому не пораджу 45
Легко стає знизу 2 кастрюлі і ще з десяток тарілок. Сковородки у нас такі, що в пмм мити не можна. У третій (верхній) лоток влазить до 30 виделок/ложок (у нас їх стільки і немає). В середній усі чашки та плошки.
а чому? Мені зараз дуже бракує тої опції. Приходиться вночі бігати відкривати вручну
Якщо у вас модель бош-сіменс хоча б середнього класу, то в машині присутня запатентована система сушки за допомогою теплообмінника. В більшості випадків сохне все, за виключенням пластику. Ну, і коли посуд правильно розставити... Звичайно, коли економ клас, то нічні марш-кидки це вирішення питання. А заодно, по дорозі, є можливість заглянути в холодильник. До речі, про відкривання дверей в кінці мийки - якщо ця фунція і є, то за визначенням вона деактивована в меню пмм. Якщо навіть її активувати, працюватиме вона далеко не на всіх програмах. Читайте уважно інструкцію до пмм. А про вай-фай - так це дійсно треш, і боНба уповільненої дії. Точка зору лише моя, ніяким чином не претендую на істину в останній інстанції...
До речі, про відкривання дверей в кінці мийки - якщо ця фунція і є, то за визначенням вона деактивована в меню пмм. Якщо навіть її активувати, працюватиме вона далеко не на всіх програмах. Читайте уважно інструкцію до пмм.
А мені дуже подобається ця функція. Увімкнув ПММ і поїхав хоч на декілька днів.
А ось 3 ряд - бісить. Він суттєво зменшує висоту другого ряду, приходиться високі бокали ставити на перший, а там і так місце у дефіциті. Та й же витрачати час, розставляючи там прироби. Корзинка краще - сипанув в неї все і воно помилося.
Якщо є хоч 1 шанс розмістити 60, то навіть про 45 і не думайте, якщо як в мене немає, то зверніть увагу на моделі в яких є додаткові розпилювачі на задній стінці, це дозволить ставити каструльки вертикально, і економити місце.