1) Audi A6 C5 2.4T 2.8T с ГБО 1999-2001 ГОД. пробег 200-250к 2) Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 2004-06 год (без ГБО) пробег 160-200к
Хочу спросить в знающих людей, какова будет разница в содержании между двумя этими автомобилями при использовании не оригинальных деталей, а хорошей лицензии. А также прочие нюансы которые могут быть. Вопрос о расходе топлива не стоит, здесь понятно что ГБО рулит)
igorsv 16.08.2014 14:59 пишет: 1) Audi A6 C5 2.4T 2.8T с ГБО 1999-2001 ГОД. пробег 200-250к 2) Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 2004-06 год (без ГБО) пробег 160-200к
Хочу спросить в знающих людей, какова будет разница в содержании между двумя этими автомобилями при использовании не оригинальных деталей, а хорошей лицензии. А также прочие нюансы которые могут быть. Вопрос о расходе топлива не стоит, здесь понятно что ГБО рулит)
Спасибо!)
цікаво чому в ауді буде середній пробіг 16тис.км. в рік, а в форда - 20?))
igorsv 16.08.2014 14:59 пишет: 1) Audi A6 C5 2.4T 2.8T с ГБО 1999-2001 ГОД. пробег 200-250к 2) Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 2004-06 год (без ГБО) пробег 160-200к
Спасибо!)
цікаво чому в ауді буде середній пробіг 16тис.км. в рік, а в форда - 20?))
Питання досить цікаве, але чомусь так получається з того що бачив. Живу я під польською границею, тому цікавить авто з Польщі для перетину кордону раз в 10 днів, з місцем знаходження трохи повезло, тому в цьому проблеми немає ніякої. Якщо наприклад дивитись на тому ж Otomoto і задаючи ціну в 10-12к злотих на А6 і Форда, то получається вот такий пробіг)))
Питання досить цікаве, але чомусь так получається з того що бачив. Живу я під польською границею, тому цікавить авто з Польщі для перетину кордону раз в 10 днів, з місцем знаходження трохи повезло, тому в цьому проблеми немає ніякої. Якщо наприклад дивитись на тому ж Otomoto і задаючи ціну в 10-12к злотих на А6 і Форда, то получається вот такий пробіг)))
так я от натякаю, що може нафіг таке щастя, де про пробіг брешуть?
щастя таке не потрібе, це вже треба дивитись конкретно по кожній машині. Але на рахунок утримання цих двох автомобілів питання все ще цікавить. Якщо хтось може поділитись з радістю вислухаю))
помилково поставив, Т мається на увазі турбо tdi, але в даному випадку цікавить бензин+гбо, тому ця буквочка тут лишня, не звертайте на неї уваги)) Відредагувати перше повідомлення на жаль вже не можу.
Запчастини однозначно ,будуть дешевші до А6..На ВАГ завжи купа замінників,на Форди вибір нетакий великий,..та і на розборах А6тих безліч..ціни гуманні..З Фордами ситуація Інша.2.0 TDCI Форда по обслузі буде дорожчий,фільтра наприклад на такі дизеля коштують відчутно дорожче ніж на бензинову А6...Єдине чого невкурсі це по підвісці Форда,незнаю як там в порівнянні з А6..Шукайте А6 з 1,8Турбо або 2,4-2.8,з ГБО.монопривід на Мех Кпп..найбільш бютжетно буде .. 2.5 ТДІ на А6 навіть дивитись неварто тих років..хіба що з 03 року з двигунами на ...В.Але такі рідкість,і пробіг в дизелів вже дуже великий..Тому й В Польщі бензинові А6 дорожчі відчутно за такіж А6 з 2.5ТДі...
О.Бендер 17.08.2014 15:58 пишет: Запчастини однозначно ,будуть дешевші до А6..На ВАГ завжи купа замінників,на Форди вибір нетакий великий,..та і на розборах А6тих безліч..ціни гуманні..З Фордами ситуація Інша.2.0 TDCI Форда по обслузі буде дорожчий,фільтра наприклад на такі дизеля коштують відчутно дорожче ніж на бензинову А6...Єдине чого невкурсі це по підвісці Форда,незнаю як там в порівнянні з А6..Шукайте А6 з 1,8Турбо або 2,4-2.8,з ГБО.монопривід на Мех Кпп..найбільш бютжетно буде .. 2.5 ТДІ на А6 навіть дивитись неварто тих років..хіба що з 03 року з двигунами на ...В.Але такі рідкість,і пробіг в дизелів вже дуже великий..Тому й В Польщі бензинові А6 дорожчі відчутно за такіж А6 з 2.5ТДі...
Был долгое время МК3 2,0 TDCI. Запомнилось авто надежной ходовой и отличной управляемостью. Вообще от машины только положительные воспоминания, дизель тоже там хорош. Более надежного авто у меня пока в эксплуатации не было.
П.С. Можешь еще посмотреть Суперб дизель тех годов. Коллега такой продает.