Що це таке I чи можна врятувати? Знизу стовбур м'якiшаэ а потiм усихаэ. Один раз видаляв, повзе знову вище ((
Ймовірніше за все підгодувати його для укріплення власних захисних властивостей.
Ймовірніше за все підгодувати його для укріплення власних захисних властивостей.
як це? власне, що зробили, то зробили А щось можна зробити, щоб зупинити цей процес? Я у кактусах не спец, ніколи не було. Це от подарували доньці, а воно така прикрість сталась. не трагедія, звісно, але шкода...
як це? власне, що зробили, то зробили А щось можна зробити, щоб зупинити цей процес? Я у кактусах не спец, ніколи не було. Це от подарували доньці, а воно така прикрість сталась. не трагедія, звісно, але шкода...
Похоже гниет ваш кактус. Поливали часто? Обрежьте всю гниль и срез обработайте растолченным активированный углем . Не поливать 2 недели!
Похоже гниет ваш кактус. Поливали часто? Обрежьте всю гниль и срез обработайте растолченным активированный углем . Не поливать 2 недели!
поливали раз в неделю не под основание, а под край горшка. попробую еще раз, обработать по совету (
И еще у вас грунт закрыт камешками, которые мешают испарению воды .
Сорри за мои 5 копеек, а случайно не пересаживали его сами в этот горшок? Я очень условный кактусятник, но из собственного печального опыта знаю, что так называемый грунт "Кактус" в цветочных ларьках совершенно не годится для кактусов. Надо правильный грунт.
у меня такое было в детстве от частого поливания. сгнил. сейчас лучше его вообще не поливать, чем поливать много. я изредка сбрызгиваю брызгалкой на землю. когда не поливал он не рос и не гнил, когда начал поливать, начал расти. так что имхо, лучше не поливать, чем поливать много. хотя я не кактусник, не могу сказать ,что все верно делаю.
Температура есть?
Щоб зупинити процес можна спробувати допомогти самому кактусу. Для цього його треба підгодовувати добривами - є спеціальні для кактусів. І не заливати. Далі вже хімічна обробка проти грибка - не знаю, чи воно того варте. Але сайт за посиланням можу рекомендувати - люди там дуже активні і на кактусах знаються. І порадять і допоможуть точно.