Поясніть, чому знесли? Звичайна ГолаСувалка. Конституції не перечить. Чи Вам не сподобався варіант "Знести/ зрівняти з землею донбас"? Може Ви підтримуєте не демократичні цінності? Перечите свободі слова? Чи Ви просто комерційний ресурс, який висловлює думки платника?
2014-09-6 Предупреждение №1 (1 круг). 4.2.а) не тот форум. Санкция.
Поясніть, чому знесли? Звичайна ГолаСувалка. Конституції не перечить. Чи Вам не сподобався варіант "Знести/ зрівняти з землею донбас"? Може Ви підтримуєте не демократичні цінності? Перечите свободі слова? Чи Ви просто комерційний ресурс, який висловлює думки платника?
А ты считаешь нормальным ответом на вопрос "Что робити зі Сходом" - "вирізати/зрівняти з земею"? Я считаю что это неприемлемо, поэтому теме место в корзине, куда я ее и отправила.
А ты считаешь нормальным ответом на вопрос "Что робити зі Сходом" - "выирізати/зрівняти з земею"? Я считаю что это неприемлемо, поэтому теме место в корзине, куда я ее и отправила.
Варіанти дивися в голосувалці. Навіть в не закінченій.