Поясніть, чому знесли? Звичайна ГолаСувалка. Конституції не перечить. Чи Вам не сподобався варіант "Знести/ зрівняти з землею донбас"? Може Ви підтримуєте не демократичні цінності? Перечите свободі слова? Чи Ви просто комерційний ресурс, який висловлює думки платника?
Поясніть, чому знесли? Звичайна ГолаСувалка. Конституції не перечить. Чи Вам не сподобався варіант "Знести/ зрівняти з землею донбас"? Може Ви підтримуєте не демократичні цінності? Перечите свободі слова? Чи Ви просто комерційний ресурс, який висловлює думки платника?
А ты считаешь нормальным ответом на вопрос "Что робити зі Сходом" - "вирізати/зрівняти з земею"? Я считаю что это неприемлемо, поэтому теме место в корзине, куда я ее и отправила.
А ты считаешь нормальным ответом на вопрос "Что робити зі Сходом" - "выирізати/зрівняти з земею"? Я считаю что это неприемлемо, поэтому теме место в корзине, куда я ее и отправила.
Варіанти дивися в голосувалці. Навіть в не закінченій.