catkoua 21.09.2014 14:54 пишет: і то тільки у формі бонусу для партизанки.
стало сильно больше чем было, особенно нарезного.
на нарізне вже місяців два дозволів не видають. в магазинах його нема крім тупих болтовиків за 50кгрн. патронів до нього нема а ті що є по 80 грн штука. нормальна така партизанка.
Мосинка - Винтовка охотничья Мосина кал. 7,62х54 R 7200.00 грн
crazypet 27.09.2014 21:58 пишет: А в рекламных целях цену на тавор не озвучили ? Как раз думаю в районе указанных вами 50 тыс будет
на виставці не озвучили. останню ціну я чув 60кгрн коли ще курс 8 був. і це без обвісу. а той обвіс типу його штатний що я на виставці побачив - коліматор і 3х збільшувач до нього - десь ще біля 30кгрн коштує.
В ответ на: Мосинка - Винтовка охотничья Мосина кал. 7,62х54 R 7200.00 грн
ну так то і є глибоко хз якої бушності болтовик. ще й на який без напилінгу нічого не прикрутиш. в тактичному бою цінність його сумнівна а снайперити з нього замахаєшся. ну да зато майже любий бронік пробиває.
Кому интресно, в Виннице напрямую нереально что-то купить сейчас Обзовнил еще пару магазинов, самые адекватные попались в Хадсоне АКМы с деревянным есть там, но выбора мало и не очень хорошие, посоветовали АКМС, было из чего выбрать + сделали скидку хорошую и ствол забрал почти нулевый Патроны тоже там есть, по цене как в Ибисе. Вообще очень магазин понравился и консультанты, реально не впаривают, а помогают, в отличии от Ибиса того же.