дякую я поки що купив та закинув у скриньку аплікація працює
95UPG дешевше 95 Окко, хоча по вихлопу такий самий як Пульс. І взагалі поки претензій немає, позаправлюсь ще. Раніше скептично ставився до цієї заправки.
95UPG дешевше 95 Окко, хоча по вихлопу такий самий як Пульс. І взагалі поки претензій немає, позаправлюсь ще. Раніше скептично ставився до цієї заправки.
знайомий працює водіем у шефа на машини за 100+ тис євро, то шеф вже давно йому казав шо заправлятися тількі на Юпіджі, мабуть щось знае
знайомий працює водіем у шефа на машини за 100+ тис євро, то шеф вже давно йому казав шо заправлятися тількі на Юпіджі, мабуть щось знае
Класичний ОБС. "Мабуть щось знає..."
коли вже тут почнуть банити за ОБС?
Що таке ОБС?
Профильный Тигуан жена постоянно заправляет на UPG 95 евро. И раз в месяц «до полного» ихний премиальный. Всё отлично! Свою А7 3.0 TDI заправляю дизелем либо на UPG, либо на КЛО, в зависимости какая будет по пути.
теж цікаво що таке ОБС, і що такого я поганого написав, я теж лью паливо на Юпіджі, паливо нормальної якості
теж цікаво що таке ОБС, і що такого я поганого написав, я теж лью паливо на Юпіджі, паливо нормальної якості
"Одна Бабка Сказала"
"Одна Бабка Сказала"
я ще раніше заправлявся на UPG, поки бабка сказала
заправлявсь на UPG з часу відкриття заправки в Ходосівці, свічки були як нові за 20 тис км коли на WOG зробили оплату через додаток, то більше в них став заправлятися і там і там нормальний бензин
А хто у чорну п'ятницу залився по самі помидори на скриньку та не використав - говорят шо акційна ціна дісна 2 місяца, а потім перерахуют.
А хто у чорну п'ятницу залився по самі помидори на скриньку та не використав - говорят шо акційна ціна дісна 2 місяца, а потім перерахуют.
Де-юре в них так, прописано що на 2 місяці. Де-факто в мене не було щоб перераховували після цього строку
Минулого року закупився по одній ціні, а через 2 місяці дизель був подешевшав на пару грн. Написав їм, попросив перерахувати згідно нового цінника- відмовили, сказали що це право, а не обов‘язок
Останній рік заправлявся на UPG, причому тільки на двох заправках. Але щось останні рази 4 помітив що погіршилася динаміка, розхід виріс. Для перевірки залився ОККО Пульс - розхід на літр впав, і динаміка краще здається (відразу скажу суб'єктивно).