В 2011 році я придбав автомобіль в автосалоні,скористався послугами реєстрації авто від автосалону (проживаю в Кагарлицькому районі).Завжди платив за страхування авто близько 250 грн але в 2014 році страховий агент мені сказав,що так як в реєстраційному посвідчення написано місце реєстрації Київська обл то це зона Києва і це коштуватиме близько 1000 грн і порадив переєструвати авто в своєму мрео.Чи так це?
В 2011 році я придбав автомобіль в автосалоні,скористався послугами реєстрації авто від автосалону (проживаю в Кагарлицькому районі).Завжди платив за страхування авто близько 250 грн але в 2014 році страховий агент мені сказав,що так як в реєстраційному посвідчення написано місце реєстрації Київська обл то це зона Києва і це коштуватиме близько 1000 грн і порадив переєструвати авто в своєму мрео.Чи так це?
Дякую..
Он шо, дурак...? Спроси у него в какую область он записал Кагарлык?
Дякую..
если автомобиль заркгестрирован в киевском мрео - вполне могут такое рассказывать
Дякую..
если автомобиль заркгестрирован в киевском мрео - вполне могут такое рассказывать
Рассказывать могут шо угодно. Моя машинко сейчас ездит по Херсону и страховку себе вполне херсонскую имеет, номера вполне киевские.
Дед на прёме у сексопатолога: - Доктор, больше 3-х раз в неделю с женой не получается. - Дед, а лет тебе сколько? - 85 - Дед, ну этоже превосходно! - Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95! - Ну так и вы говорите!!!
LENS 19.09.2014 14:57 пишет: він зараєестрував по кагарлицькому мрео але сказав,щоб переєстрували авто якнайшвидше бо йому влетить і в наступному році не випише страховку)
А що за страхова..? Зателефонуй в їх головний офіс, включи дурника і попроси прорахувати вартість страхового поліса. Уважно послухай і запиши питання які вони зададуть в якості інформації для розрахунку вартості поліса. А далі по ситуації...
ну-ну... я от них год добивался страховой выплаты по ОСАГО через все возможные инстанции... Когда были уже готовы все документы для суда- выплатили. Меняй страховую:)