Лучше не обращайся в левые конторы. Обратись у Визовый центр "Виза Экспресс" http://visa-express.org Тогда точно будешь уверен что не кинуть. Я у них все визы открывал.
беспалевнный ник, ага
1. офіційна ЗП (відсутність офіційної нормальної ЗП вирішується простим закиданням на рахунок суми достатньої на кількість днів передбування).
вириішується, коли просять довідку про залишок, а зараз часто просять виписку за 3-6 місяців
Вирішується і зараз. останні 3 місяці саме так і подавався, виписка була за 3 місяці - нічого вони не дивились - лише на залишок. В мене там 9 сторінок рухів було за 3 місяці
1. офіційна ЗП (відсутність офіційної нормальної ЗП вирішується простим закиданням на рахунок суми достатньої на кількість днів передбування).
вириішується, коли просять довідку про залишок, а зараз часто просять виписку за 3-6 місяців
Вирішується і зараз. останні 3 місяці саме так і подавався, виписка була за 3 місяці - нічого вони не дивились - лише на залишок. В мене там 9 сторінок рухів було за 3 місяці
На рахунок з телефоном зайти - точно не пускають. Телефон при вході здаєш . Я з ноутбуком в польському був. Я думаю з телефоном не можна щоб не знімали і не фотографували. В польському наприклад камери зберігання взагалі чисто під телефон (маленькі). Там ноут і нема де залишити взагалі.