Тарифи на перевезення літаком (діють до 30.11.2014):
до м.Київ - $4.5 за кг.; усі інші регіони України - $5.0 за кг.; мінімальна вартість доставки - $16.
Всі інші умови та тарифи аналогічні з доставкою із США.
Позвольте полюбопытствовать, что такое "УЕ"
ukraine-express
Шановні клієнти Ukraine-Express
Повідомляємо, що з 11.10.2014р. компанія розширює свою діяльність і відкриває офіс в Англії за адресою:
17 Carte Place
Langdon Hills
Basildon
Essex
SS166GJ
tel.07541771043
Поки що, до кінця 2014р., він працює в тестовому режимі, тому терміни доставки можуть бути не такі швидкі як з США. Просимо поставитись до цього з розумінням.
Планово відправки будуть здійснюватися щотижня.
В звязку з тим, що з Англії товари будуть переправлятись літаком – на товари діють обмеження такіж як і при пересилці авіапоштою з США.
Рахунки будуть виставлятись в дол.США в кабінеті Ukraine-Express та дублюватись на пошту. Оплата за послуги відбувається так само як і з США.
Тарифи на перевезення літаком (діють до 30.11.2014):
до м.Київ - $4.5 за кг.; усі інші регіони України - $5.0 за кг.; мінімальна вартість доставки - $16.
Всі інші умови та тарифи аналогічні з доставкою із США.
На даний момент допомоги в придбанні товарів компанія не надає. Лише доставка. Про зміни Вас проінформуєм листом.
При наявності питань та пропозицій пишіть звернення в підрозділі “Придбання товарів в Англії”.
Надіємось на плідну співпрацю.
интересно, спасибо
А что можно в Англии покупать?
Таможат по полной или есть бесплатный лимит?
150 евро
А что можно в Англии покупать?
все что не запрещено к перевозке
150 евро
Чет очень дешего по весу, против 10-11уе укрпочта/емс
интересно, спасибо
Совсем интересно будет, когда сделают помощь в покупке, в ГБ дофига магазинов, которые нерезидентам не продают.
тобто я можу купити, наприклад, в спортдіректі якусь хрінь з фрішипом до їх офісу на острові а до мене воно поїде за 5баксів/кг?
тобто я можу купити, наприклад, в спортдіректі якусь хрінь з фрішипом до їх офісу на острові а до мене воно поїде за 5баксів/кг?
да, но минимальная цена за посылку 16 у.е.
да, но минимальная цена за посылку 16 у.е.
для многих товров еще +10% от цены товара брокерские услуги