Всім привіт. Маю в роздумах таке: придбати нерозмитнене авто, такі машини в рази дешевші + б/н доки на нього. Які мінуси, крім того що: 1. не я буду власником авто ? фактично машина буде двійником і буде битись по базі, виявити що це нерозмитнене авто виходить неможливо 2. ще буде мінус- в разі накладення арешту на авто реального власника, наприклад- борг перед виконавчою.
canuk 23.10.2014 15:14 пишет: Всім привіт. Маю в роздумах таке: придбати нерозмитнене авто, такі машини в рази дешевші + б/н доки на нього. Які мінуси, крім того що: 1. не я буду власником авто ? фактично машина буде двійником і буде битись по базі, виявити що це нерозмитнене авто виходить неможливо 2. ще буде мінус- в разі накладення арешту на авто реального власника, наприклад- борг перед виконавчою.
canuk 23.10.2014 15:14 пишет: Всім привіт. Маю в роздумах таке: придбати нерозмитнене авто, такі машини в рази дешевші + б/н доки на нього. Які мінуси, крім того що: 1. не я буду власником авто ? фактично машина буде двійником і буде битись по базі, виявити що це нерозмитнене авто виходить неможливо 2. ще буде мінус- в разі накладення арешту на авто реального власника, наприклад- борг перед виконавчою.
які ще мінуса, підкажіть будь ласка.
Пригони популярного немца годов, купи с битка доки и номер, переварят пусть умельцы и езди на здоровье, если продавать не собираешься. Как вчера родился. За 4-5косых можно взять нормальное по нашим меркам корыто. мерин 124й или 5ку в достойном состоянии. Пшеки их вообще в районе 800-1300 толкают. Перебить номер и покраской моторки ну от силы 300-400 баксов.
Есть второй вариант, подождать пока станем полноправными членами ЕС...