Декілька разів на тиждень мені телефонують з ОТР банку з питанням чи я знаю якогос мужичка. Кажуть, що вони з ним звязатися не можуть, а він дав мій контактний номер телефону для звязку з ним. Хто я є, ОТРбанк не знає, у них тільки мій номер є. Реально я того мужичка не знаю, але судячи з усього він не повертає їм кредит. Трохи потроливши ОТРбанк я зрозумів, що вони не читають попередню інформацію, яку від мене чули. Крім того, щоб вони м ені не дзвонили, я повинен сам подзвонити до них на гарячу лінію або зайти у відділення і написати заяву про виключення мого телефонву з обзвону.
Так в чому прикол таких дзвінків, якщо вони не аналізують моїх відповідей (оператори не бачать їх) і не можуть самі виключити мій телефон із списку?
Дзвонити не хочу і писати заяви теж не хочу, бо не хочу світити звязку номер телефону і мій ПІБ Ну і потролити їх можна від душі
Мне когда-то, лет пять назад, звонили периодически из банка, мол, знаю ли я такого-то. Раз в неделю звонки. Сначала отвечал, что не знаю. На 3-4 звонок я ответил, что искомый чувак - это я, и денег я не отдам . Как ни странно, звонки прекратились
GAMER 28.10.2014 15:42 пишет: Декілька разів на тиждень мені телефонують з ОТР банку з питанням чи я знаю якогос мужичка. Кажуть, що вони з ним звязатися не можуть, а він дав мій контактний номер телефону для звязку з ним. Хто я є, ОТРбанк не знає, у них тільки мій номер є. Реально я того мужичка не знаю, але судячи з усього він не повертає їм кредит. Трохи потроливши ОТРбанк я зрозумів, що вони не читають попередню інформацію, яку від мене чули. Крім того, щоб вони м ені не дзвонили, я повинен сам подзвонити до них на гарячу лінію або зайти у відділення і написати заяву про виключення мого телефонву з обзвону.
Так в чому прикол таких дзвінків, якщо вони не аналізують моїх відповідей (оператори не бачать їх) і не можуть самі виключити мій телефон із списку?
Дзвонити не хочу і писати заяви теж не хочу, бо не хочу світити звязку номер телефону і мій ПІБ Ну і потролити їх можна від душі
нагни матюков. от примоколлекта помогло, так и скажи, я залюбился, вам тупарям объяснять что не знаю кто этот организм и каким органом он ко мне относится
нагни матюков. от примоколлекта помогло, так и скажи, я залюбился, вам тупарям объяснять что не знаю кто этот организм и каким органом он ко мне относится
Так вони ж попередні мої відповіді не читають. І дзвонять, кожного разу різні голоса (або мені так здається, що різні).
Мне когда-то в такой ситуации помогло написать письмо оператору (обслуживающего номер банка) с кросскопи на НКРЗІ - отправил просто факсом... В итоге звонки как отрезало, и через пару дней перезвонили от Оператора убедится что помогло...