Да, ошибся, менеджеры с про100 в здорово ушли... Но по сути это ничего не меняет.
Вот я худею с таких людей. Если бы не докопались до истинны, товарищ бы ходил всем рассказывал, что ПРО100 не платит и вообще ужасная компания. Менеджеры уходят туда где больше заработок, а платит СК или нет, это дело сто тридцать пятое. Не нужно менеджера путать с парикмахером, это к последнему можно ходить в независимости от салона красоты.
Как вообще можно нести деньги в компанию, которую первый раз слышишь? То же самое из банками, из 10 ликвидных банков, нужно выбрать неликвидный из остальных 990.
Я звичайно не в темі.(слава богу не було страхових випадків років 5) Останнім часом страхую тільки автоцівілку ніяких каско. Але наскільки я памятаю обовязки по виплаті страхової суми лежать на МТСБУ. Так чи ні? Якщо так то все одно яка страхова компанія аби МТСБУ з нею співробітничала. Якщо ні тоді я теж у групі ризику - впарили автоцивілку СК Україна на 10% дешевше.
admdz 22.02.2015 19:37 пишет: Я звичайно не в темі.(слава богу не було страхових випадків років 5) Останнім часом страхую тільки автоцівілку ніяких каско. Але наскільки я памятаю обовязки по виплаті страхової суми лежать на МТСБУ. Так чи ні? Якщо так то все одно яка страхова компанія аби МТСБУ з нею співробітничала. Якщо ні тоді я теж у групі ризику - впарили автоцивілку СК Україна на 10% дешевше.
гроші у Вас бере не МТСБУ, а СК...
отже, за Ваші гроші СК бере на себе зобов'язання відшкодовувати постраждалому у разі Вашой вини. саме СК. до чого тут МТСБУ?
МТСБУ вступає в дію тоді, коли страхову визнають банкрутом (не дефакто, а деюре), або коли винуватець з якоїсь причини не був застрахований.
а так - всі питання до страхової... і Ви, такі, у тій групі, що Ви назвали
отже, за Ваші гроші СК бере на себе зобов'язання відшкодовувати постраждалому у разі Вашой вини. саме СК. до чого тут МТСБУ?
а так - всі питання до страхової... і Ви, такі, у тій групі, що Ви назвали
так, дякую за розьяснення. а тепер скажіть мені чому я маю піклуватися про надійність СК якщо вона мені гроші все одно не має платити по автоцивильці
А я тебе тут отвечу, уже сегодня есть прецеденты подачи в суд на "тебя" в случае невыплаты СК. И кстати они довольно успешны. В том числе, ты можешь купить просто филькину грамоту. Ну и конечно, если в тебя ввалится такой же " і чому я маю піклуватися про надійність СК" и ты пройдешь все круги ада и тупизма таких СК, уверен ты вспомнишь свой пост "моя хата.........."
Dns_kobra 26.02.2015 17:57 пишет: А я тебе тут отвечу, уже сегодня есть прецеденты подачи в суд на "тебя" в случае невыплаты СК. И кстати они довольно успешны. В том числе, ты можешь купить просто филькину грамоту. Ну и конечно, если в тебя ввалится такой же " і чому я маю піклуватися про надійність СК" и ты пройдешь все круги ада и тупизма таких СК, уверен ты вспомнишь свой пост "моя хата.........."
ОК, дякую за попередження. Мене страхова "Україна" "випадково" знайшла я у них не збирався страхуватися. Але якщо вже так сталося буду сподіватися що 5 років без аварій перейдуть у 6