Камради, підкажіть, будь ласка, давно там не їздив, а хочу Новий рік запланувати.
Дорога Львів - Івано-Франківськ, якою дорого краще?
1. Через Бібрку, Рогатин, Бурштин, Галич? 2. Через Миколаїв, Жидачів, Калуш? 3. Через Стрий, Морщин, Долина, Калуш?
По першій дорозі дуе злі відгуки, але вони старуваті. А по інших неоднозначні. Мені краще трохи довше, але краща дорога, бо кліренс низенький, легко тру захистом картера. Дякую!!!
1
Через Бібрку найближче, 120 км. від міста до міста, всі рейсові автобуси і маршрутки тудою їздять. Дорога так собі. Проїздна, якщо обережно. Точно краще за станом ніж траса Львів - Тернопіль.
Головне не їхати через Перемишляни. Там на ділянці до початку І-Ф області дороги фрагментами просто немає. Котловани, які навіть на джипі проїхати важко.
Мої їздять через Стрий.
Їхав у минулу суботу варіантом 3, правда у зворотному напрямі - з Франківська на Львів. Львів-Моршин дорога в дуже доброму стані, в районі Миколаєва йде невеликий ремонт (ямковий, але дуже високої якості, латок взагалі не чути). Моршин-Болехів - дорога більш-менш нормальна. В Болехові нарешті частково відновили асфальт. Далі до Франківська - з перемінним успіхом, але відвертих ям нема (хіба що в самій Долині).
Дуже Вам всім дякую!!!
тільки 3. особливо, якщо машинку жаль...
тільки 3. особливо, якщо машинку жаль...
А що виграєте через Стрий, цікаво? Там від Моршина до І-Ф ще 90 км. такої самої за станом дороги як через Бібрку.
А що виграєте через Стрий, цікаво? Там від Моршина до І-Ф ще 90 км. такої самої за станом дороги як через Бібрку.
+1
Один раз поїхав - більше не буду. 30 км нормальної дороги від Миколаєва до Львова не виправдовують того, що так і далі вийде, і решту дороги там пацавата
Який стан дороги зараз з Калуша до Стрия? Чи ліпше їхати через Бурштин-Рогатин?
Дорогапо львівській області нова,шикарна,як для западенщини.Два тижні тому ще не було розмітки,ремонт перейшов на франківщину,все роблять швидко,але до франківська до зими не встигнуть.
Інфо про стан дороги на 16.04.16: Львівська область - тривають роботи із укладання фінішного шару асфальту (Бібрка і околиці), у чорновому варіанті дорога по Львівщині зроблена (крім відрізка між межею Львова та с. Давидів - там дорогу робили раніше, тому в цей ремонт не рухали, вона трохи поплила, але ям нема). Івано-франківщина - багато халтури: деякі ділянки навіть не бралися ремонтувати (м. Рогатин), на деяких обійшлися тільки чорновим шаром. По якості робіт Львівщина виграє, на Франківщині виглядає, що Саша Шевченко (директор Буковеля, власник дорожньо-будівельної компанії, яка робила "ремонт" на Франківщині, та по сумісництву народний депутат) тупо вкрав грошей, що виділили на ремонт, і зробив явне фуфло. У самому Ів.-Франківську з дорогами п...ц, як і від Франківська до Коломиї і далі на Чернівці.
Минуло ще 2 роки. З Калуша до траси Львів-Чоп нормальної дороги так і немає, правильно я розумію? Є сенс пробувати їхати через Журавно і Дашаву?
Минуло ще 2 роки. З Калуша до траси Львів-Чоп нормальної дороги так і немає, правильно я розумію? Є сенс пробувати їхати через Журавно і Дашаву?
з Калуша на Стрий через Долину, але акуратно і в світлий час доби.