как так? был бы в маркете платный ч бы даже купил бы
на самом деле ты хочешь нормальную мобильную версию этого форума. Например, форум на ford-club.ua - он просто прекрасен, что на ПК, что на андроиде с айфоном, и никаких клиентов не нужно
10 лет незад фтуя успешно на два дня переехал на вБюллетень, где все есть - и нормальный интерфейс, и загрузка картинок, и мобильная версия и все-все-все. Но нет - хомяки взвыли, и все откатили обратно. теперь тут перепилили код, и этот антикварный движек на костылях летит в пучину 21 века дальше. Глядишь к 22 веку допилят что-то.
Да-да, я тоже помню этот "успех". Спасибо, не надо. Автоуа это автоуа, пересадить его на какой угодно другой движок означает лишить аутентичности.
10 лет незад фтуя успешно на два дня переехал на вБюллетень, где все есть - и нормальный интерфейс, и загрузка картинок, и мобильная версия и все-все-все. Но нет - хомяки взвыли, и все откатили обратно. теперь тут перепилили код, и этот антикварный движек на костылях летит в пучину 21 века дальше. Глядишь к 22 веку допилят что-то.
Да-да, я тоже помню этот "успех". Спасибо, не надо. Автоуа это автоуа, пересадить его на какой угодно другой движок означает лишить аутентичности.
Олдфаги и древний автоуа - это все равно что оставить право голосовать пенсионерам.
Да-да, я тоже помню этот "успех". Спасибо, не надо.
і чому ж взвили хом'яки? може тому що той новий двіжок так "задвінув", що сторінки форуму стали завантажуватись істотно довше? Чого не було на аналогічних форумах на тому самому вБюлетні?
Автоуа это автоуа, пересадить его на какой угодно другой движок означает лишить аутентичности.
добре, що не цнотливості. Наче від двіжку істотно щось зімниться. Просто стане зручніше, от і все.
PS зайшов на фордоклаб форум - дійсно дуже гарно виглядає на мобільному. Але ж воно видає просто дві різні версії сайту - для мобільних і звичайних браузерів. Варто тицнути на мобільному в "полная версія" - як одразу ті самі проблеми, що і в автоуа
Олдфаги и древний автоуа - это все равно что оставить право голосовать пенсионерам.
Казалось бы, при чем тут гречка?
добре, що не цнотливості. Наче від двіжку істотно щось зімниться. Просто стане зручніше, от і все.
От уяви, що живеш в якійсь квартирі. Може не ідеальній, з дещо вузькими коридорами, навіть, чого уж там, бува таргани пробігають. І от якось повертаєшся з роботи, відчиняєш двері, а там зовсім інша квартира. Трохи сучасніша, може в чомусь краща, але така сама, як у всіх сусідів - ніяка. І не твоя вже, просто стандартна квартира. Начебто й речі твої десь всі є, але ніяк в темряві не можеш намацати того клятого вимикача в туалеті. І нащо та теоретична зручність, якщо практично все чуже і незнайоме, а тому незручне на практиці?
І нащо та теоретична зручність, якщо практично все чуже і незнайоме, а тому незручне на практиці?
І як люди купують нові квартири? Коли з'явився новий профіль на автоуа - я теж перший тиждень "шукав вимкач в туалеті". Але нічого особливо страшного не сталося і таки профайл краще від попереднього (хоча б автопарком) Не пам'ятаю точно, коли відбулась та спроба, що так тебе налякала пошуками вимикача, але роки три поспіль я "висів" одночасно на автоуа і аквафорумі і найбільша незручність - це те, що для переходу на останнє повідомлення тут треба клікнути на нік, а вбюлетень для цього має спеціальний незручний (малий) квадратик поруч з ніком автора останнього повідомлення.
Але це все лірика. Зараз автоуа дуже незручно користуватись з мобільних пристроїв (5" та 7"). Саме про це йде мова в топіку. Це не є приводом до того, щоб кинути все і піти на фордклаб, але непогано було б мати і мобільний інтерфейс. Це може бути як окремий клієнт (але їх треба буде як мінімум три) так і окрема версія форуму, оптимізована під пристрої з малими екранами.
Повернувшись до квартирної аналогії я зараз не просто шукаю вимикач, коли читаю автоуа з мобільного, планшету. Я, для того, щоб отримати світло, стаю на табуретку, засовую руку до розподільної коробки під стелею і там чіпляю один дріт на інший. А на пропозицію поставити вимикач чую - це ж тоді буде не так, як звикли і що тоді робити з зайвою табуреткою в квартирі.