Ford-Noks 23.11.2014 21:54 пишет: как так? был бы в маркете платный ч бы даже купил бы
на самом деле ты хочешь нормальную мобильную версию этого форума. Например, форум на ford-club.ua - он просто прекрасен, что на ПК, что на андроиде с айфоном, и никаких клиентов не нужно
ids 27.11.2014 10:21 пишет: 10 лет незад фтуя успешно на два дня переехал на вБюллетень, где все есть - и нормальный интерфейс, и загрузка картинок, и мобильная версия и все-все-все. Но нет - хомяки взвыли, и все откатили обратно. теперь тут перепилили код, и этот антикварный движек на костылях летит в пучину 21 века дальше. Глядишь к 22 веку допилят что-то.
Да-да, я тоже помню этот "успех". Спасибо, не надо. Автоуа это автоуа, пересадить его на какой угодно другой движок означает лишить аутентичности.
ids 27.11.2014 10:21 пишет: 10 лет незад фтуя успешно на два дня переехал на вБюллетень, где все есть - и нормальный интерфейс, и загрузка картинок, и мобильная версия и все-все-все. Но нет - хомяки взвыли, и все откатили обратно. теперь тут перепилили код, и этот антикварный движек на костылях летит в пучину 21 века дальше. Глядишь к 22 веку допилят что-то.
Да-да, я тоже помню этот "успех". Спасибо, не надо. Автоуа это автоуа, пересадить его на какой угодно другой движок означает лишить аутентичности.
Олдфаги и древний автоуа - это все равно что оставить право голосовать пенсионерам.
Да-да, я тоже помню этот "успех". Спасибо, не надо.
і чому ж взвили хом'яки? може тому що той новий двіжок так "задвінув", що сторінки форуму стали завантажуватись істотно довше? Чого не було на аналогічних форумах на тому самому вБюлетні?
UT7UX 28.11.2014 17:23 пишет: Автоуа это автоуа, пересадить его на какой угодно другой движок означает лишить аутентичности.
добре, що не цнотливості. Наче від двіжку істотно щось зімниться. Просто стане зручніше, от і все.
PS зайшов на фордоклаб форум - дійсно дуже гарно виглядає на мобільному. Але ж воно видає просто дві різні версії сайту - для мобільних і звичайних браузерів. Варто тицнути на мобільному в "полная версія" - як одразу ті самі проблеми, що і в автоуа
oleksa 05.12.2014 17:46 пишет: добре, що не цнотливості. Наче від двіжку істотно щось зімниться. Просто стане зручніше, от і все.
От уяви, що живеш в якійсь квартирі. Може не ідеальній, з дещо вузькими коридорами, навіть, чого уж там, бува таргани пробігають. І от якось повертаєшся з роботи, відчиняєш двері, а там зовсім інша квартира. Трохи сучасніша, може в чомусь краща, але така сама, як у всіх сусідів - ніяка. І не твоя вже, просто стандартна квартира. Начебто й речі твої десь всі є, але ніяк в темряві не можеш намацати того клятого вимикача в туалеті. І нащо та теоретична зручність, якщо практично все чуже і незнайоме, а тому незручне на практиці?
UT7UX 06.12.2014 02:46 пишет: І нащо та теоретична зручність, якщо практично все чуже і незнайоме, а тому незручне на практиці?
І як люди купують нові квартири? Коли з'явився новий профіль на автоуа - я теж перший тиждень "шукав вимкач в туалеті". Але нічого особливо страшного не сталося і таки профайл краще від попереднього (хоча б автопарком) Не пам'ятаю точно, коли відбулась та спроба, що так тебе налякала пошуками вимикача, але роки три поспіль я "висів" одночасно на автоуа і аквафорумі і найбільша незручність - це те, що для переходу на останнє повідомлення тут треба клікнути на нік, а вбюлетень для цього має спеціальний незручний (малий) квадратик поруч з ніком автора останнього повідомлення.
Але це все лірика. Зараз автоуа дуже незручно користуватись з мобільних пристроїв (5" та 7"). Саме про це йде мова в топіку. Це не є приводом до того, щоб кинути все і піти на фордклаб, але непогано було б мати і мобільний інтерфейс. Це може бути як окремий клієнт (але їх треба буде як мінімум три) так і окрема версія форуму, оптимізована під пристрої з малими екранами.
Повернувшись до квартирної аналогії я зараз не просто шукаю вимикач, коли читаю автоуа з мобільного, планшету. Я, для того, щоб отримати світло, стаю на табуретку, засовую руку до розподільної коробки під стелею і там чіпляю один дріт на інший. А на пропозицію поставити вимикач чую - це ж тоді буде не так, як звикли і що тоді робити з зайвою табуреткою в квартирі.