c-cam 31.08.2025 20:02 пишет: в мене професійна деформація - я за освітою інженер-геодезист) тому інакшого північа ніж той, що нагорі, - не уявляю)
Коли малюю карти, або шукаю на них щось, то теж, північ тільки зверху. А ось їхати я так не можу ))) Для мене перехід з звичайного відображення, в режим альтернативних маршрутів - це повний виніс мозку
Прошу допомоги. В мене вейз не попереджає про камери, і майже їх не показує. Все, що міг знайти, то покрутив в налаштуваннях, дані очищав, програму переставляв, нічого не допомагає.
чому вейз інколи переставляє моє місцеположення з низу карти ближче до верху (коли їдеш за маршрутом і вже під'їжджаєш до фінішу)? Дуже незручно, оскільки їхати буває ще з пару кілометрів
andrey_spec 01.09.2025 09:52 пишет: Прошу допомоги. В мене вейз не попереджає про камери, і майже їх не показує. Все, що міг знайти, то покрутив в налаштуваннях, дані очищав, програму переставляв, нічого не допомагає.
не все то камера, що на неї схоже...
Вейзик: Камери фіксації швидкості
Усі камери, які зараз працюють у режимі автоматичної фіксації ПДР, вже нанесені на мапу Waze. Перелік усіх працюючих камер можна подивитися на офіційному сайті МВС або у оф.застосунку Штрафи ПДР
Ми не наносимо звичайні камери спостереження, камери систем "Безпечне місто", "Рубіж", "Гарпун" тощо ... П-образні опорні конструкції з камерами та обчислювальним обладнанням, які наразі встановлюються по всій території України і є системами динамічного зважування транспорту WIM.
У випадку підтвердження наданої Вами інформації, ми додамо її на мапу.
Waze має два типи попередження. У випадку, якщо Ви не перевищуєте швидкість, він повідомляє про камери тільки візуально та додатково привертає увагу голосом, якщо зафіксовано перевищення дозволенної швидкості.