Чи можна якось оце побороти: назва вулиці табличкою на місці перехрестя, важливого повороту?
Прибравши "північ вгорі" та ввімкнувши 3Д - більше не маю пропозицій.
ПС. Це моє таргани... Але я взагалі не можу зрозуміти режим "північ вгорі" а американці від нього тащаться.
взагалі не можу зрозуміти режим "північ вгорі" а американці від нього тащаться.
Для просмотра карты как раз таки удобней север наверху, а вот во время навигации ну никак.
в мене професійна деформація - я за освітою інженер-геодезист) тому інакшого північа ніж той, що нагорі, - не уявляю)
під час навігації прорисовка поворотів в ВЕЙЗ - дуже неінформативна. Ну, тобто, з якою швидкістю проходити поворот - взагалі незрозуміло.
В мапи.чз - мені все більш зрозуміло.. де 60, де 80, ДЕ 100..
АЛЕ не можу це ставити претензією до вейз, бо розумію, що це не його завдання - прописування траси
в мене професійна деформація - я за освітою інженер-геодезист) тому інакшого північа ніж той, що нагорі, - не уявляю)
Коли малюю карти, або шукаю на них щось, то теж, північ тільки зверху. А ось їхати я так не можу ))) Для мене перехід з звичайного відображення, в режим альтернативних маршрутів - це повний виніс мозку
Прошу допомоги. В мене вейз не попереджає про камери, і майже їх не показує. Все, що міг знайти, то покрутив в налаштуваннях, дані очищав, програму переставляв, нічого не допомагає.
чому вейз інколи переставляє моє місцеположення з низу карти ближче до верху (коли їдеш за маршрутом і вже під'їжджаєш до фінішу)? Дуже незручно, оскільки їхати буває ще з пару кілометрів
Прошу допомоги. В мене вейз не попереджає про камери, і майже їх не показує. Все, що міг знайти, то покрутив в налаштуваннях, дані очищав, програму переставляв, нічого не допомагає.
не все то камера, що на неї схоже...
Вейзик: Камери фіксації швидкості
Усі камери, які зараз працюють у режимі автоматичної фіксації ПДР, вже нанесені на мапу Waze. Перелік усіх працюючих камер можна подивитися на офіційному сайті МВС або у оф.застосунку Штрафи ПДР
Ми не наносимо звичайні камери спостереження, камери систем "Безпечне місто", "Рубіж", "Гарпун" тощо ... П-образні опорні конструкції з камерами та обчислювальним обладнанням, які наразі встановлюються по всій території України і є системами динамічного зважування транспорту WIM.
У випадку підтвердження наданої Вами інформації, ми додамо її на мапу.
Waze має два типи попередження. У випадку, якщо Ви не перевищуєте швидкість, він повідомляє про камери тільки візуально та додатково привертає увагу голосом, якщо зафіксовано перевищення дозволенної швидкості.
Дякую що є режим "мотоцикл". Але я постійно перемикаюсь і мені було б зручно поставити той перемикач при плануванні маршруту: тут
або так
PS. не знав що є канал. підписався.
Індикатор поточної швидкості раніше був у нижньому лівому кутку. Було зручно. Тепер перемістився у центр екрана. Це у всіх так? Чи можна повернути його назад?
у мене там де й було. по центру точно не найкраще місце.
Чи можна це якось виправити? Повернути індикатор ліворуч
Але я взагалі не можу зрозуміти режим "північ вгорі" а американці від нього тащаться.
Їм треба, в них на вказівниках дуже часто використовуються сторони світу, типу interstate 90 north - туди, а interstate 90 south - сюди.