вейз перед глазами, но не такой информативный как айгоу да и его логика построения и ведения по маршруту непредсказуемая, я ранее писал отзывы по нему
Ты хорошо читаешь? "...вейз перед глазами.......да и его логика....." далее по тексту Но тебе нужно продолжать пререкаться со мной Я прекращаю реагировать на твои наскоки, мне они не интересны Попытался донести свою мысль - не получилось...
Если кому другому будет интересны мои наблюдения - отвечу
А куда в вейзе значки опасность пропали, они ж важнее за вчбоины? Я так понимаю теперь это значки гроза? Но их почти нет на карте, например возле мега сити
гроза - це трохи інше означає
Вітаю знову.
Не знаю що з цим робити, але 2 речі у Вейзі вкурвлюють неймовірно. 1 - Коли навігатор при початку роботи каже мені "ПОГНАЛИ!". Не хочу я гнати, я автоюашник-тошнот! 2 - "Гайда, поїхали!". Ну на холєри мені Гойда...
"Погнали" використовується тільки в 3.14дарській локалізації.
та ти шо?)
Соррі, помилився. Це неосновна tts озвучка,а запис від тормознутого Дмитра. Я думав її давно видалили з продакта, а виявляється нею й користуються. Врешті решт видалять, бо вона вже років п'ять, як неактуальна і не підтримує оновлень останніх років.