valdex 20.12.2014 06:40 пишет: у нас на райончике тоже приус так рыбачит в чигирях, кто знает-Вернадского 79, Торговый центр, куча светофоров, и только одна зеленая стрелочка, постоянно вижу как какихто нетерпеливых трусят
вот только хотел у пацанов спросить - сколько ж реально их примус жрет на сотку, как они подорвались за хтрейлом /пикировал на красный в сторону окружной/ причем - ничотак стартонули, прытко, видать натренировались
та они тут гнездо свили, потом спускаются на академ и за кемто стают кто налево поворачивает в сторону новуса, или на осеннюю под кирпич порыбачить и назад на торговый
Eller 20.12.2014 22:54 пишет: В Європі за переєстроєніє без поворотніка так само би зупинили, так що все ок. Треба повороти включати!
Нічого ти не розумієш! В "елітних" комплектаціях - незалежно від марки авто - перемикача поворотників просто нема.
я їм про гайців а вони мені про європи. не треба мені за європи розказувати я там накатався не менше вашого. якщо не дочитались то ще раз: 12 ночі пуста неосвітлена окружна де давно нема ніякої розмітки і наші доблесні гайці саме там найшли найбільше порушення при перестроюванні. а не під нічними кабаками де молодьож дріфти пяні крутить наприклад.
catkoua 21.12.2014 09:26 пишет: я їм про гайців а вони мені про європи. не треба мені за європи розказувати я там накатався не менше вашого. якщо не дочитались то ще раз: 12 ночі пуста неосвітлена окружна де давно нема ніякої розмітки і наші доблесні гайці саме там найшли найбільше порушення при перестроюванні. а не під нічними кабаками де молодьож дріфти пяні крутить наприклад.
catkoua 21.12.2014 09:26 пишет: я їм про гайців а вони мені про європи. не треба мені за європи розказувати я там накатався не менше вашого. якщо не дочитались то ще раз: 12 ночі пуста неосвітлена окружна де давно нема ніякої розмітки і наші доблесні гайці саме там найшли найбільше порушення при перестроюванні. а не під нічними кабаками де молодьож дріфти пяні крутить наприклад.
Ну, вони ж знають, що розмітка колись була і формально вона там має бути. Отже, порушення можна вважати таким, що відбулося. Те, що вони на нього зреагували і при цьому дійсно не реагують на інші більш серйозні порушення... Ну, ще один "+" за те, що б їх, по-перше, щонайменше добряче прочистити і, по-друге, дійсно варто реформувати, зробивши одну службу, що буде реагувати і на порушення ПДР, і на бійку в парку. Головне, щоб ні в якому разі не проходили повз порушення, посилаючись на те, що воно не відноситься до їх компетенції (за що ж я, б.я, плачу податки!!!).
Ну так ведь корень зла в данной ситуации всё равно в дальтонике «не лохе», который как чёткий паря проскочил на красный, пока все остальные «лохи» нажали на педаль тормоза. Ёпт
Реально гайцам сам готов содействовать в поимке таких умников
Voyageur 19.12.2014 22:20 пишет: Раз уж зашла речь о Глушкова и о пешеходном светофоре... Напротив недостроенного Ледового со стороны Ипподрома (перед заправкой Кло) есть чудное место, где вечно спешащие "не лохи" объезжают красный пешеходный светофор по неосвещённой дороге-дублёру, зачастую на скоростях 80+. Родственница недавно там едва успела увернуться от одного из таких. Готов лично посодействовать гайцам, быть свидетелем и т.п. С целью максимально поторбить сих нехороших людей
мда там реально иногда стоя на светофоре наблюдаешь ситуации....сходу в этот поворот,а там же рядом остановка....