Інколи життя вносить свої корективи і те, що раніше було неможливим, наразі, скоріше за все, відбудеться. Маємо ВАЗ 2101 1971 р.в. Пробіг зараз 77555 км. Машина в сім’ї з 1989 р. На той момент пробіг був 3500 км. До того, висіла (в прямому розумінні) в гаражі генерал майора десь в Київі. Не бита ні разу. Двигун. 1.2. При 72 500 було замінено поршні, розточено блок, новий розподыльчатий вал, вкладиши колінчатого валу. Масло Delphi 10W 40 напівсинтетика. 73 000 заміна масла + фільтра. 75 000 заміна масла + фільтра. Цеп і клапана ругульвалися при кожній заміні масла. Карб Вебер. Динаміка більше ніж достойна . Бензин – 76/80. При бажанні можна лити і 95, але різниці ніякої. Протягом ІІ пол. 2003 та до середини літа 2004 авто було у гаражі не експлуатувалося (було інше). За цей час, по вихідним власноруч готовив авто до покраски + замінили передні крила. Крашена влітку 2004. тем –зелений колір. Після того – все задуто, залито... підкрилки. Влітку 2005 новий диск зчеплення. Жовтень 2005 новий акумулятор (62Ач, пускова -580А). 10.12.05 знята рідна вихлопна система і поставлена нова. Теж звичайна але не українського виробництва. 10.12.05 замінені обидві хрестовини (німецькі по 50 грн). Диски рідні. Рівні. Прокатані 10.12.05 (+ - розвал). Гума. Перед нова БЦ 4. Зад – не нова ВС 11. Досить сказати, що по Чернігівській трасі при швидкості 140 км/год відпускаєш кермо – авто іде собі спокійно прямо. Нова оптика + лампочки + повністю перероблена проводка на світло. Ходова. Аммо, пружини, шарові, рульові – рідне все. Ще пройде дай Боже. Влітку замінені всі «ризинки» + маятник на підшипниках. Карти на двері сам робив (велюр), сидіння – іномарочні, шумоізоляція всього авто (не професійна правда). Омивання скла (не вручну качати воду, як передбачено конструкцією, а бачок+електромотор + кнопка у салоні). І куча приємних дрібниць. Сигналізація. Достойна музика. На даний момент в автомобілі немає до чого причепитись. Майже скрізь клеймо «FIAT 80». Питання: На яку суму я можу розраховувати ??? Дякую
Тут важко сказати, може стан машини і на 5 тис. у.о., але ж все залежить від попиту на цю модель, в Києві на неї попиту не має вже в силу часу та і взагалі як бачу якщо купують ВАЗ стараються купити за 1000 у.о. промучитись рік/два та й здати її на свалку.
Але сосід по будинку купив цим літом ТАЗ 21011 86 року випуску стан ідеальний двигун 1.7 моноінжектор, салон спортивний/торпеда бмв е-21, підвіска жорстка, колір гірчичний металік, диски резина спортивні, автомобіль брав в Одесі в автогонщика, авто в 2004 році зайняло призове місце в своєму класі. Взяв його за 2 200 у.о. Зимою боїться їздити правда.
orys прав, я думаю что около 2000 ты за нее сможешь получить, а точнее до 2000. ИМХО
Хотя, если машина "живая" то может и больше, все зависит от покупателя. Если б к примеру попадется такой как мой батя которому и жигуля хватает и он хочет купить машину живую и просто ездить то больше 2000 сможешь получить.
Но я тебе скажу что человек имея 2000 в 90% будет искать себе иномарку пусть и немного дороже за нее отдаст но это будет не жигули.
Я відповів <1500, бо рік... Хіба що віднести її до раритету . Я їздив на двох жигулях, зараз вже 4 місяці на таврії, але щось не подобається. Почав підбирати іншого жигуля, помітив, що трапляються іномарки за ті ж гроші(є пропозиція на БМВ 323і в Е21 кузові 81р.в. за 1600у.о. і 316 78р.в.). Тут починаєш думати - а що ж насправді краще? Відповідь однозначною бути не може...
интересен 323 Е21, если не заинтересует - оставь координаты продавцаю Будешь его смотреть? Что с кузовом? и мотором? Инжектор мезанический?
Это у тебя кузов еще оцинкованный? Тогда (если действительно не битая), думаю тысячи две можешь просить...
Тогда (если действительно не битая), думаю тысячи две можешь просить...
Спасибо, ситуация розрулилась перед НГ. Семейная реликвия ужо не продаётся. Ради интереса: у нас в городе рассказал таксистам что продаю, пару чел смотрели, но заявленная мной сумма их не порадовала. один готов был забрать за "10 000 грн" цыгане давали 1000 у.е. впридачу к ихней семёрки 90 г.в. Но, слава Богу, как сказал ужо, девочка останется у меня, думаю навсегда. Ведь я её люблю, и она тож это как-то чувствует, что мы жалуем её, +всё время в качестве 2-го авто в семье, любимого авто
"Семейная реликвия ужо не продаётся"
Ну и правильно также склоняюсь к такому мнению, было бы место лишь для хранения таких реликвий.