присіла моя мала на розводняк супер модну на зараз серед дітей штуку - плетіння браслетів, кілець і всякої фігні з канцелярських супер пупер моднявих кольорових резиночок взагалі то все класно - руки зайняті моцк працює видаючі нові фантазії але ж спікулянти продавці (перепродавці) наживаються на слабкості батьків питання де бюджетно і щоб разом з приблудами придбати? забугор не пропонувати - довго
присіла моя мала на розводняк супер модну на зараз серед дітей штуку - плетіння браслетів, кілець і всякої фігні з канцелярських супер пупер моднявих кольорових резиночок взагалі то все класно - руки зайняті моцк працює видаючі нові фантазії але ж спікулянти продавці (перепродавці) наживаються на слабкості батьків питання де бюджетно і щоб разом з приблудами придбати? забугор не пропонувати - довго
Обратите внимание. Выключи свет - некоторые резиночки светяццо. А за счет чего достигаеццо такой эфект? Или добавляется фосфор или еще какая гадость.
А учитывая что страна происхождение Китай - то ...
Вобсчем не сильно это хорошо, я бы не давал таким играть.
ти помиляєшся! то не ті резинки що роздавав Фуршет погуглі назву яку я привела доречі оригінальні йдуть виробництва Німеччини
ти помиляєшся! то не ті резинки що роздавав Фуршет погуглі назву яку я привела доречі оригінальні йдуть виробництва Німеччини
упс, таки да - сорри.
появилась мысль - но она тебе не понравиццо 8)))) Данные резинки похожи оч на основание мужского контрацептива 8)
на розетке по 70 грн 500 шт.
Це дорого Найдешевше що знайшла це 1200 (12 різних кольорів) за 60грн
Це дорого Найдешевше що знайшла це 1200 (12 різних кольорів) за 60грн
где?
Як не дивно але там де розбиваються волни Атлантичного океану на Троєщіні
может и долго, но я на Али покупаю. Как раз новая партия доходит. пока плетет старые-)))