присіла моя мала на розводняк супер модну на зараз серед дітей штуку - плетіння браслетів, кілець і всякої фігні з канцелярських супер пупер моднявих кольорових резиночок взагалі то все класно - руки зайняті моцк працює видаючі нові фантазії але ж спікулянти продавці (перепродавці) наживаються на слабкості батьків питання де бюджетно і щоб разом з приблудами придбати? забугор не пропонувати - довго
NaTaLe 24.12.2014 10:52 пишет: присіла моя мала на розводняк супер модну на зараз серед дітей штуку - плетіння браслетів, кілець і всякої фігні з канцелярських супер пупер моднявих кольорових резиночок взагалі то все класно - руки зайняті моцк працює видаючі нові фантазії але ж спікулянти продавці (перепродавці) наживаються на слабкості батьків питання де бюджетно і щоб разом з приблудами придбати? забугор не пропонувати - довго
Обратите внимание. Выключи свет - некоторые резиночки светяццо. А за счет чего достигаеццо такой эфект? Или добавляется фосфор или еще какая гадость.
А учитывая что страна происхождение Китай - то ...
Вобсчем не сильно это хорошо, я бы не давал таким играть.
NaTaLe 24.12.2014 11:02 пишет: ти помиляєшся! то не ті резинки що роздавав Фуршет погуглі назву яку я привела доречі оригінальні йдуть виробництва Німеччини
упс, таки да - сорри.
появилась мысль - но она тебе не понравиццо 8)))) Данные резинки похожи оч на основание мужского контрацептива 8)