Друзі, усім привіт. Маю до вас таке питання для консультації: Є можливість купити за гарною ціною авто Ford Transit вантажний. Знаю що раніше небуло особливих проблем з переобладнанням таких авто, але з 1 січня 2015 року почав діяти акциз на переобладнання який нівелює доцільність переобладняння. Я зі свого боку маю потребу перевозити дружину та дитину що у вантажному авто не реально (або реально, але я не знаю як). Хто знає - порадьте будь ласка як краще бути? Купувати вантажний та переробляти, або відмовитися від ідеї через новий акциз. Для довідки: авто з двигуном 1.8 турбо дизель. Усім заздалегідь дякую за відповідь.
xeisi 15.01.2015 23:34 пишет: Вріж бокові вікна, постав сидіння, приклей наклейку "ЛЮДИ" і їзди на вантажних документах. В кузові вантажної машини можна перевозити людей на лавках.
Бред.Учи ПДД.Там есть оговорка,специально о грузовых фургонах.
xeisi 15.01.2015 23:34 пишет: Вріж бокові вікна, постав сидіння, приклей наклейку "ЛЮДИ" і їзди на вантажних документах. В кузові вантажної машини можна перевозити людей на лавках.
Самое то для топикстартера что бы возить жену и ребенка.
Самое то для топикстартера что бы возить жену и ребенка.
Есть модели с тремя сиденьями в первом ряду. Если ребенок не маленький, ТС подходит для его целей.