Політ був нормальним, якщо не рахувати маслодатчик, який гавкнув начеб-то без усякої причини, на щастя коли я вже повернувся додому. Машинка вела себе добре, але в мене склалося враження що не завадили б передній і задній спойлери, таке враження що після сотні землі не торкається. До речі, хтось бачив обвіс для Славути (спойлери і пороги)? Стосовно витрати пального Тур майже вгадав - пішло в середньому 6.1л на сотню. Їхав як і казав - в селах 70, на трасі до 120 - на більших швидкостях малого закачувало. Ще один агрумент на користь спойлерів. Бо 120 (а може й більше) то є крейсерська швидкість для мотора 1.3 на п"ятій передачі (по відчуттях як 90 на Таврі 1.1), але на жаль не для амортизаторів і аеродинаміки кузова... Ще одне враження - Славута є машинка для прямих доріг. у всякому разі в крутих віражах попу закидає раніше ніж на Таврі...
ЗІ: найбільше дістали вісімки і дев"ятки, бо їхати ззаду Славути їм не дозволяє гонор, а спереду не дає мотор. Так що приходилося робити піт-стопи коли якесь чудо починало постійно обганяти а потім плутатися спереду...
> До речі, хтось бачив обвіс для Славути (спойлери і пороги)?
Порогів не бачив, а спойлери є 100% - і штатні (як у мене), і ні (такий стоїть у знайомого на славуті 98го року випуску - штатний симпатичніший) Де їх узяти - це вже трошки інше питання :| Треба пошурувати по прайсах і магазинах.
І, так як мою славуту не кидає по дорозі на швидкостях більше 120, приходимо до висновку, що від спойлера якась користь є.
До речі, питання: в мене теж мотор 1.3, і на швидкості порядку 120-125 (на 5й передачі) неясно що входить в резонанс з неясно чим, і в машині запускається якись суперсекретний генератор низькочастотного гулу - гуде чи то мотор, чи то коробка. На швидкості 130-135 секретний генратор вимикається В комплектацію твоєї славути такий генератор входить? Що це і хто це? Може хтось знає?
На жаль мені сказали що спойлери поки що тільки ставлять на конвеєрі і в запчастини вони ще не йдуть. А передніх спойлерів взагалі нібито ще не придумали І назвали таку ціну щоб його дістати що я вже краще кондиціонер куплю Так що питання відкрите.
Попробуй перевірити балансування коліс. Правда імхо їхня резонансна частота в районі 80-90... але вона залежить від багатьох чинників, так що все може бути.