Ось, чомусь вирішили ми, що найкраще за все з 3 по 8 січня провести у Львові. Або десь недалеко. Або десь біля Карпат.
У будь якому разі, для початку непогано було-б добратися до славного міста Львів.
Тому питання: 1) Що за дорога? 2) Скільки їхати? Маеться на увазі, що може впливати на швидкість? 3) Де б у Львові перночувати пару ночей. 4) Куди б ви радили податися у Львові, та скільки часу це може зайняти? 5) Куди б ви радили податися після Львову. Де там зупинитися, скульки їхати. 3)
Оскільки не минуло й тижня як я мандрував тими місцями, можу поділитися враженнями по перших трьох пунктах: 1. До Рівного немає ніяких питань, тільки, в залежності від погоди, часом трапляється наледь. Від Рівного до об'їздної Дубно не дуже, бо чимало незручних заокруглень як по горизонталі, так і по вертикалі. У тих впадинах, буває, ховаються Гонзалеси на ім'я Хуан та Педро. Дорога вузька, є вибоїни. На окружній Дубно є селище Тараканів - увага на дорогу, та ДАІвців, що за звичаєм ховаються на гребні пагорба біля пам'ятника. Далі з перемінним успіхом, але до Львова вже нормальної дороги нема. 2. Окрім самого дорожнього покриття на швидкість впливає наявність вищезгаданих хлопців зі смугастими дрючками. 100% на стаціонарних КП мають радари. 52км - розв'язка на Макарів. Після Новоград-Волинського теж стоять цілодобово... 3. Ночувати у Львові на свята проблемно. Мій товариш, що здає квартири подобово, каже, що в нього забронювали все наявне житло ще напочатку грудня. У готелях на кшалт "Дністер", або у приватних місця можливо будуть, а от у дешевих - майже повністю заброньовані під екскурсіі дітлахів. Але шукати треба, ьо випадки, як відомо, бувають різні... Щасти вам у подорожі...