Що стосується банку Фінанси та Кредит – на сьогоднішній день господар банку Костянтин Жеваго вносить в капітал власні гроші. Він реально бореться за виживання фінустанови. Він вже зробив перший суттєвий внесок. Тепер він обіцяє інвестувати в капітал фінустанови дивіденди, одержувані від своїх підприємств. Моя позиція така – якщо господар вносить живі гроші, то треба дати можливість банку вижити. Тим більше що за банком Фінанси та Кредит стоїть справжній бізнес. Джерело: http://patrioty.org.ua/fondu-garantuvannya-vkladiv-dav-rozklad-po-problemnim-bankam/
Есть инфа по Альфа банку, скоро может упасть, январь закончили с убытками, на валюту не могли купить долго, и самое плохое активы выводят на границу, так у кого там деньги лежат валить от туда.
Это какой-то очень глубокий инсайд. Не, я не говорю, что это гон, просто переспрошу еще раз. Ничего не перепутал источник, речь об Альфе? По сегодняшний день Альфа, как и другие крупные "россияне", работали максимально надежно в данной ситуации, в отличие кстати от "родных" банков. И валюту и гривну выдавали в установленных пределах.
В ответ на: .Відповідно до вимог статті 76 Закону України "Про банки і банківську діяльність" 17 вересня 2015 року Правління Національного банку України прийняло постанову № 612 "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Банк "Фінанси та Кредит" до категорії неплатоспроможних".
Мила-я 17.09.2015 21:16 пишет: А обьясните пожалуйста, куда в таком случае пошёл стабилизационный кредит? И должен ли его отдавать банк если обьявлен неплатежеспособным?
"Протягом 2015 року йому двічі було надано стабілізаційні кредити – на 700 млн. грн. у лютому та на 750 млн. грн. у червні. Зазначимо, що такі кредити були використані виключно для виплати за депозитними вкладами фізичних осіб в обсязі до 200 тис. грн."
В ответ на: .Відповідно до вимог статті 76 Закону України "Про банки і банківську діяльність" 17 вересня 2015 року Правління Національного банку України прийняло постанову № 612 "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Банк "Фінанси та Кредит" до категорії неплатоспроможних".
NaTaLe 16.02.2015 12:31 пишет: Що стосується банку Фінанси та Кредит – на сьогоднішній день господар банку Костянтин Жеваго вносить в капітал власні гроші. Він реально бореться за виживання фінустанови. Він вже зробив перший суттєвий внесок. Тепер він обіцяє інвестувати в капітал фінустанови дивіденди, одержувані від своїх підприємств. Моя позиція така – якщо господар вносить живі гроші, то треба дати можливість банку вижити. Тим більше що за банком Фінанси та Кредит стоїть справжній бізнес. Джерело: http://patrioty.org.ua/fondu-garantuvannya-vkladiv-dav-rozklad-po-problemnim-bankam/
Пусть еще долги Залива перед украинскими предприятиями из своих средств закроет
Мила-я 17.09.2015 21:16 пишет: А обьясните пожалуйста, куда в таком случае пошёл стабилизационный кредит? И должен ли его отдавать банк если обьявлен неплатежеспособным?
На выдачу депозитов не жадным людям, которые готовы были откатить половину.