Та бдсм теж дає реальну знижку, залежно від обʼєму і не бонусами а дійсно реальну на момент продажу. Алее питання навіть не в цьому. А в тому чи дійсно в них нижча ціна за рахунок якості, чи на інших мережах завищена?
думаю що закупочна ціна у всіх ±однакова. хіба від об'єму залежить. знаю що UPG може економити бо має свій флот та термінали. тому може трохи економити. не думаю що у брсм є такий козир. можливо спиртом сильніше розводять. можливо економлять на утримання АЗС чи персоналу.
вцілому погоджуся зі статтею окрім одного "Експерт пояснив, що ніякої різниці у якості палива, яке продається по 55 грн чи 63 грн, немає." на даний момент майже неможливо продавати на невеликих АЗС бензин по 55грн/л та ще і виходити в плюс в Київському регіоні. Гурт в моменті в Києві 53-54-55грн/л. Ну нехай приймемо що ще закупились в грудні/на початку січня, там ціна була біля 50грн/л. Якщо говориться про 55грн/л, то скоріш за все це поодинокі АЗС/невеликі мережі, а у таких проливи суттєво менші за відомі бренди, відповідно операційні витрати на літр проданого пального суттєво вищі. Тим паче зараз січень-лютий періоди найменших проливів і найбільших комунальних (+додатково генератори). Тому таким торгувати "в плюс" після операційних майже неможливо. А в мінус на дефіцитному ринку ніхто торгувати не буде. Відповідно торгувати по 55грн/л "в плюс" з витратами по АЗС можливо шляхом податкової оптимізації/підбадяжування/недоливів.
Але і 63-66 на бенз і 70+ на арктичний дизель - це занадто
В моєму місті ціна 95 у брсм на 8 грн менше за вог/око? Там реально бодяга? Чи справа в чомусь іншому?
найкраще перевірити - взяти аналізи його і віддати в лабораторію. Хтозна який бензин вони пропонують, бо в них є і імпорт (якщо не помиляюсь небагато), але і є в групі компаній власний мініНПЗ