цены упали на рынке нефтепродуктов в связи с перемирием... на АЗС Европы цены, догадываюсь - тоже уменьшатся....а как в Украине???!!! или рынок нам не указ? у нас в стране - своя свадьба на рынке нефтепродуктов???
Це аналітэга, флуд, чергова спроба провакації, чи щось таке з кушерів про жирафа?
я так понял, что вы решили погнобить меня???!!!
якби в мене було бажання когось гнобити - дошка була б червоною, але я поки терплю, хоча терпіння не залізне, тому офіційно попереджаю: Перш ніж щось написати в "Паливо, ПММ і двигуни" гарненько подумайте, а чи буде ваше повідомлення комусь корисним, а якщо ні - краще втриматись. Це останнє попередження.
цены упали на рынке нефтепродуктов в связи с перемирием... на АЗС Европы цены, догадываюсь - тоже уменьшатся....а как в Украине???!!! или рынок нам не указ? у нас в стране - своя свадьба на рынке нефтепродуктов???
Ви і в офлайні зі «зрадофільства» починаєте розмови?
Ще ЖОДНОГО нового котирування по нафтопродуктам після оголошеного перемир”я не опубліковано, а Вам вже умовне Окко має на чверть опустити ціни на Вашій вулиці. Більше того скажу - поки Ви не заправите імпортоване дороге пальне, то не понизять. А то ж зараз всі будуть чекати поки здешевшає, а дорогий мають спалювати на факел. Якщо така любов до Польщі і невтерпьож вже заправитись дешевшим, то є варіант паливотуризму в Польшу, там податки на бензин/дизель опустили і вони вже коштують дешевше ніж в Україні.
ПС: психологічно вже ринки пішли вниз, падаєм
Ви і в офлайні зі «зрадофільства» починаєте розмови?
Ще ЖОДНОГО нового котирування по нафтопродуктам після оголошеного перемир”я не опубліковано, а Вам вже умовне Окко має на чверть опустити ціни на Вашій вулиці. Більше того скажу - поки Ви не заправите імпортоване дороге пальне, то не понизять. А то ж зараз всі будуть чекати поки здешевшає, а дорогий мають спалювати на факел. Якщо така любов до Польщі і невтерпьож вже заправитись дешевшим, то є варіант паливотуризму в Польшу, там податки на бензин/дизель опустили і вони вже коштують дешевше ніж в Україні.
ПС: психологічно вже ринки пішли вниз, падаєм
я ничего не пожинаю...все, что можно - пожнали без нас... тем более, что перемирие, как я понял - уже отменяется... пошел готовиться к солярке по 100+... америкосы красиво обрушили рынок нефтепродуктов....теперь интересно будет по-наблюдать - как они выруливать будут из сложившейся ситуации...а главное - как быстро рынок найдет альтернативу по поставкам... Иран показал, что яйца у них есть...покажут ли это америкосы???!!!