В ответ на: идет на консервацію в полном здравии до лучших времен.
Зрозуміло, що вона нічого зараз не вартує, але щоб її зберігати і щоб вона при цьому збереглась, а не гнила в процесі, теж потрібно буде докладати якісь зусилля.
В ответ на: яких нонче днем с огнем не знайдеш.
Не повіриш, валом авто під любий бюджет. При чому любе(не таз) буде в рази краще у всьому.
В ответ на: Якби таку нову щас взяти то біг би за нею впереди паровоза.
Та ну на, це вже щось із розряду садомазо.
Писи Років 10 тому, в часи коли я ще орендував гараж, якось підійшов до мене, як виявилось, сусід по гаражам, якій щойно заїхав на жовтих Жигулях, які я за 6 років оренди бачив разів зо 3. Кароч підійшов і почав розповідати мені яка у нього афігєнна машина, це при тому, що чувака я бачив вперше і навіть не знав як його звати, я стою дивлюсь на нього, а він мені розповідає, що за фіг зна скільки років, проїхав аж 25ткм, і що тільки на дачу на ній... Послухав я цей монолог і вирішив, що у людини має місце психічна травма, інакше я це пояснити для себе не зміг.
ПиСи2 Відпусти її, вона своє відслужила, після жигулів теж є життя.
Pepko 23.07.2025 08:27 пишет: Як розвивались події так і наваяв..., прохання до модераторів перенести у розділ ваз, після виправлення чомусь не в тому розділі збереглося?
В ответ на: идет на консервацію в полном здравии до лучших времен.
Зрозуміло, що вона нічого зараз не вартує, але щоб її зберігати і щоб вона при цьому збереглась, а не гнила в процесі, теж потрібно буде докладати якісь зусилля.
Не повіриш, валом авто під любий бюджет. При чому любе(не таз) буде в рази краще у всьому.
В ответ на: ...
В ответ на: Якби таку нову щас взяти то біг би за нею впереди паровоза.
Та ну на, це вже щось із розряду садомазо.
Писи Років 10 тому, в часи коли я ще орендував гараж, якось підійшов до мене, як виявилось, сусід по гаражам, якій щойно заїхав на жовтих Жигулях, які я за 6 років оренди бачив разів зо 3. Кароч підійшов і почав розповідати мені яка у нього афігєнна машина, це при тому, що чувака я бачив вперше і навіть не знав як його звати, я стою дивлюсь на нього, а він мені розповідає, що за фіг зна скільки років, проїхав аж 25ткм, і що тільки на дачу на ній... Послухав я цей монолог і вирішив, що у людини має місце психічна травма, інакше я це пояснити для себе не зміг.
ПиСи2 Відпусти її, вона своє відслужила, після жигулів теж є життя.
Завтра останній день страховки і ми можемо спробувати на металобазі наприклад 10-12, дванадцяти метровий швеллер/двутавр привезти на дачу на багажнику, я при одній порізці легко його довезу/довозив, а ти? Буде ще на дачі дрова возить на прицепі P.S. Пробіг спецом не пишу, а то срачу буде на цілий рік.
Завтра останній день страховки і ми можемо спробувати на металобазі наприклад 10-12, дванадцяти метровий швеллер/двутавр привезти на дачу на багажнику, я при одній порізав легко його довезу довозив, а ти? Буде ще на дачі дрова возить на прицепі.
А якій в цьому сенс? Тримати Жигуль щоб колись можливо перевезти якусь хрінь яку в нормальну машину ніхто при здоровому глузді не покладе? В мене на одному авто є причіпне і причіп також є. Періодично щось перевозиться, але точно не в салоні і не на даху. У друга є ООБ універсал, то там ми колись возили холодильник 2м без упаковки і ляда закривалась при цьому. Інколи він в ній і залізяки довгі возить, при чому такі, які в Жигуль при жодному бажанні не запхнеш. Слабі у тебе аргументи які взагалі не спонукають мати Жигулі в якості щоб щось колись привезти. Для більш об'ємних і важких речей існують служби доставки.
В ответ на: P.S. Пробіг спецом не пишу, а то срачу буде на цілий рік.
В такому віці вже пробіг не важливий, важливий загальний стан. Та й довести, що він рідний ти нікому не зможеш, як би не старався.
Як, говорив один малий.., клиша це не те, що миша, а те звідки дим іде, так і авто воно рік півтора тому було одне і мене повністю задовольняло, денег не просило і мозг не виносило, але підігнали новіше, двигун там міліонник, а ходову, я сам на ньому поміняв і перебрав, тому щоб дяді даром не віддавати з сім'ї, я забрав його собі
Pepko 23.07.2025 14:50 пишет: Як, говорив один малий.., клиша це не, що миша, а те звідки дим іде, так і авто воно рік півтора тому було одне і мене повністю задовольняло, денег не просило і мозг не виносило, але підігнали новіше, двигун там міліонник, а ходову, я сам на ньому поміняв і перебрав, тому щоб дяді даром не віддавати з сім'ї, я забрав його собі
Дракон давно не в мене, віддав рідним (300 км. було на спідометрі)їздить і не жужжить, десь до 140 т.км. пройшов три шарових поміняли,уси і рульові наконечники, диски тормозні.подушку двигуна, ричаги нижні, віскомуфту, тормозні шланги, трубку праву прогнила ну і саме дороге 40 штук обробка кузова. На гарантії з то-1 зіскочив і все ок.