нет не все. Конкретно на твою лопату дерьма я ссылку дал. ЗЫ. 2 Админы - будет бан ТС за нарушение п.4.7.?
нет не все. Конкретно на твою лопату дерьма я ссылку дал. ЗЫ. 2 Админы - будет бан ТС за нарушение п.4.7.?
Странно, что не расстрел попросил.
ми занадто толерантні
капец ты бред пишешь
капец ты бред пишешь
Капец ты на сарказм тугой....
ну сори, сарказм, флуд, дебаты - это все для курилки
капец ты бред пишешь
Пам"ятаю, як Tkamax написав фігню про Мієного чоловіка, але дуже швидко вибачився в гілці. Я сам було подумав про нього - от який же він тупак! Всі, що тут стєбуться з нього - якісь недолугі. Він вибачився зразу - за що його покарано? Не було там ніякого спаму.
...
капец ты бред пишешь
Пам"ятаю, як Tkamax написав фігню про Мієного чоловіка, але дуже швидко вибачився в гілці. Я сам було подумав про ньго - от який же він тупак! Всі, що тут стєбуться з нього - якісь недолугі. Він вибачився зразу - за що його покарано? Не було там ніякого спаму.
Зато теперь есть обсуждение действий модератора )))
...
Ну я тоже твою позицию приравниваю к высеру. И чо?
Он имеет право! Он его заслужил! Он здесь давно! Он не такой как все! Ему можно! (продолжите если я что-либо где упустил )
Браво) вы получили награду "тролль 10-го уровня"
Вот только не надо мне вЫкать!
за що його покарано? Не було там ніякого спаму.
друже покарання відмінили (як же інакше може писати сюди ТС).
за що його покарано? Не було там ніякого спаму.
друже покарання відмінили (як же інакше може писати сюди ТС).
Ложечки повернули, але якись неприємний осад лишився .
але якись неприємний осад лишився .
та хто згадав би? Сам той мул розбовкав.
Ты не адекватный человек. Поэтому, бан в политичку ты заслужил. И, дело не в инакомыслии, а в излагаемой бредятине. И извиняться не надо, надо мозг иметь, чтобы потом не извиняться.