Збираюсь я купувати Canon EOS 350D, але грошеняток вистачає лише на бюджетну оптику (або кіт рідний, або щось від Сігми). Що можете росказати про Сігмівські недорогі об'єктиви? Як вони у порівнянні з недорогими ж Кенонівськими? Сумісність повна чи є глюки? Як малюнок (суб'єктивно, тобто м'ягше-різкуше, тепліше-холодніше тощо)?
І чи юзав хтось Sigma 18-125 mm f3,5-5,6 DC з Кенонівською тушкою?
Смотря какой результат нужен. У Сигмы очень мало качественной оптики, а та, которая нормальна и стоит дорого В таком варианте, можно купить то что дешевле, всеравно потом захочешь сменить, когда появятся деньги. Так зачем сечас переплачивать? Рисунок, как таковой у не дорогой сигмы отсутствует, как и четкость изображения.
Какой бюджет? Посмотри на тамроны или, если найдешь, токина.
400 вже можу не потягнути, крім того, я ж купую камеру не для роботи, а "для себе". Ще одне - користуватись будемо спільно з жінкою, а вона знімає тільки на "Auto" і не любить тягати зайву вагу. Так що зі старту буде щось легке (кітовий або Сігма), а потім для себе накупляю скла. А 50мм мабудь буду брати цей.
Вот как раз EF 50mm f/1.8 II покупать и не советую. Он дешевле в разы и также хуже. Посчитай, потратить сечас на 100 больше, это экономия потом 200-300 на смене оптики. Если есть кто в Германии, то там Тамрон около 300 долларов новый стоит.