Збираюсь я купувати Canon EOS 350D, але грошеняток вистачає лише на бюджетну оптику (або кіт рідний, або щось від Сігми). Що можете росказати про Сігмівські недорогі об'єктиви? Як вони у порівнянні з недорогими ж Кенонівськими? Сумісність повна чи є глюки? Як малюнок (суб'єктивно, тобто м'ягше-різкуше, тепліше-холодніше тощо)?
І чи юзав хтось Sigma 18-125 mm f3,5-5,6 DC з Кенонівською тушкою?
Смотря какой результат нужен. У Сигмы очень мало качественной оптики, а та, которая нормальна и стоит дорого В таком варианте, можно купить то что дешевле, всеравно потом захочешь сменить, когда появятся деньги. Так зачем сечас переплачивать? Рисунок, как таковой у не дорогой сигмы отсутствует, как и четкость изображения.
Какой бюджет? Посмотри на тамроны или, если найдешь, токина.
На об'єктив бюджету майже нема. Нууу, можливо не більше 300 баксів, але за такі гроші пристойного нічого не знайшов...
400 вже можу не потягнути, крім того, я ж купую камеру не для роботи, а "для себе". Ще одне - користуватись будемо спільно з жінкою, а вона знімає тільки на "Auto" і не любить тягати зайву вагу. Так що зі старту буде щось легке (кітовий або Сігма), а потім для себе накупляю скла. А 50мм мабудь буду брати цей.
Вот как раз EF 50mm f/1.8 II покупать и не советую. Он дешевле в разы и также хуже. Посчитай, потратить сечас на 100 больше, это экономия потом 200-300 на смене оптики. Если есть кто в Германии, то там Тамрон около 300 долларов новый стоит.