Denikin 03.04.2015 11:16 пишет: А можно пожелание? Было бы неплохо, если бы новый движ дружил с TapaTalk - уж очень удобная штука для мобильных устройств... Это возможно?
підсунув цей лінк гуглу. Той оплював його так само, як і теперешній автоуа: шріфт маленький, лінки близько і показав ось таку картинку, як він бачить: таку само картинку мені малює і браузер на стаціонарному компі. В перевіряльщіка точно все в порядку з ідентифікацією себе як мобільного пристрою?
в той час як гугл хром на мобільному показує цей сайт зовсім інакше:
мені подобається: останні активні є, на мобільному виглядає норм. Хто там в курсі (roksimama?), картинки нормально атачаться?
капець. Не буду навіть просити пояснити, що не подобається. Схоже, що там помилки, починаючи з ДНК розробників.
Хоч покажіть (бажано з лінком) на сучасний форумний двіжок, що не "ад и ужос" ? Ну, може я чого не знаю (і фордоклуб до купи, що впевнено користується цим "ад і ужос")
не, приведи мне хотя бы две причины, по которым кто-то должен затачивать Форум под какие-то ваши непонятные девайсы? Заточите свои девайсы под Форум - логичнее, не? Кто хочет прочитать - прочитает.
ЛадЫ, пойдем от обратного. Каким образом обычный юзер может заточить свой девайс под то, что не контролируется? Это как в магнитолу вставить флэшку с файлом .avi чтобы послушать саундтреки.
Тогда я вынужден присоединиться к тренду и требую срочно заточить мне Форум под Нокию 225. Аппарат - мобильнее некуда, но посты на форуме в экран полностью не влазят.
Mangust 02.05.2015 05:18 пишет: Тогда я вынужден присоединиться к тренду и требую срочно заточить мне Форум под Нокию 225. Аппарат - мобильнее некуда, но посты на форуме в экран полностью не влазят.