Складається враження, що замітку писали різні люди. Бо одні пишуть формулу окислення жиру з виділенням енергії, а інші люди про "жир растворяется в воздухе"
спираючись на цю , без сумніву , цікаву інфо можна зробити висновок - якщо я буду погано дихати то схуднути мені аж ніяк. Я вірно розумію це?
Чи може акценти зроблено некоректно - головне витрати енергії (робота), а вже як результат розчеплення буде вода та вуглець, які повинні якимось чином залишити організм.
PS а хіба в кров при цьому нічого не попадає?
Да. Триглицериды в итоге, как и любое вещество в организме в итоге становиться водой и углекислым газом при той или иной цепочке биохимических реакций. Это известно уже лет сто. Ничего нового
Да. Триглицериды в итоге, как и любое вещество в организме в итоге становиться водой и углекислым газом при той или иной цепочке биохимических реакций. Это известно уже лет сто. Ничего нового
а тепло в цьому процесі присутнє?
Что ты имеешь в виду? Нагревание организма извне никак не влияет на распад жиров
я намагаюся зрозуміти процес та в який момент той жир розпадається.
в формулі присутня "енергія", я вважав що це фізичне навантаження. Якщо нема фізичного навантаження - то формула не працює, тобто жир не розкладається? чи це не та енергія?
коли я виконую фізичні вправи, м'язи нагріваються, в самих м'язах я відчуваю різне. То що причина і що наслідки?