Тобто якщо ти приїдеш на авто в Україну, то автоматично теж перейдеш в категорію "диких"?
навпаки,потрапляю серед дикунів
То може на аві тоді постав сердечко з іншими кольорами? Те, що в нашому суспільстві ще дуже багато маргіналів і бидла - факт, який не потребує доведення (історичні експерименти над народом дають про себе знати...), але всіх поголовно обзивати дикунами - як мінімум неетично... Дуже легко бути патріотом закордоном, а ти сюди приїдь і почни змінювати країну, а не обсирати всіх і вся...
Та это такой крендель снизошел к нам в ветку, писец просто Свалю, и всех говнами обложку
Спросить то что хотел?
а все інше ти робиш теж,коли це дозволяют?
Правильно писати - "дозволяють"
але всіх поголовно обзивати дикунами - як мінімум неетично... Дуже легко бути патріотом закордоном, а ти сюди приїдь і почни змінювати країну, а не обсирати всіх і вся...
а де я казав,що всі? більшість-так! що ти мені пропонуєш почати змінювати,пропускати когось при виїзді з другорядної дороги,не смітити на вулицях і таке інше?
але всіх поголовно обзивати дикунами - як мінімум неетично... Дуже легко бути патріотом закордоном, а ти сюди приїдь і почни змінювати країну, а не обсирати всіх і вся...
а де я казав,що всі? більшість-так!
дикі ви люди
дикі ви люди
Чому?
ну як? нема ні поваги ні розуміння на дорозі,причому це стосується абсолютно всіх учасників руху.в європі зовсім інакше
що ти мені пропонуєш почати змінювати,пропускати когось при виїзді з другорядної дороги,не смітити на вулицях і таке інше?
Уяви собі: і це все теж! І ще багато чого: де що може кожен змінити - змінювати... На робочому місці, в сім'ї, серед друзів і знайомих... В будь-якому разі - ми змінюємся, наше суспільство теж повільно, але прогресує... Чого тільки вартують останні півтора роки!
по-перше: коментарі диких людей,а не країни дикунів; по-друге:абсолютно всі учасники гуху,це водії і пішоходи,при чому зовсім не обов"язково 100% з них; по-третє:я це завжди робив,як до відїзду,так і зараз.
по-перше: коментарі диких людей,а не країни дикунів; по-друге:абсолютно всі учасники гуху,це водії і пішоходи,при чому зовсім не обов"язково 100% з них; по-третє:я це завжди робив,як до відїзду,так і зараз.
Чувак, ти ж нормальний - не сумніваюся в цьому, але трохи менше пихи! Ми всі в одному човні, якщо ти ще маєш намір повернутися і ростити дітей тут. І навіть якщо не маєш такого наміру, але завжди будеш пам'ятати про свою Батьківщину і ставитися до неї з любов'ю і повагою.