Этот молодой офицер летом действительно вывел очень много наших солдат из окружения, точнее из нескольких окружений подряд. В том числе и моего родного брата. Сейчас его подразделению нужна помощь. Если у кого-то есть возможность помочь с генератором, огромная просьба сделать это.
В ответ на: Друзі! Надіюсь, пам’ятаєте цього героїчного офіцера, Михайла Драпатого. Ще раз і ще раз з гордістю говорю, що це мій шурин) Так, саме він один з тих комбатів які вивели чотири бригади ВСУ з котла, що утворився влітку 2014р під Ізварино. Одразу ж після того героїчного прориву він отримав підполковника та був направлений міністром оборони на навчання для підвищення кваліфікації – і це було для нього справжньою нагородою. Та не зміг бойовий офіцер довго сидіти за партою. Відчув, що країна потребує офіцерів-спеціалістів на передовій які вже пройшли закалку у бою. На днях Михайло підписавши необхідні документи і вирушив в зону АТО в розположення 30-ї окремої механізованої бригади. Сьогодні зателефонував мені і запитав чи можемо допомогти дістати ГЕНЕРАТОР. Знаю, що багато з нас свої останні збереження віддали на користь армії……. дехто говорить ніби вже все налаштовано, нехай забезпечує МО…… і навіть є одиниці які скажуть: «Гріша, не займайся єрундою!»((( Не хочу, чути, не хочу розбиратись, не хочу сперечатись! Мене попросила допомоги людина, яка ризикувала своїм життям за ради нас з вами!!! Я прошу всіх не байдужих, по можливості, допомогти! Хай цей генератор буде подякою тим воякам які охороняють наш спокій, наш Мир, нашу країну!!! В кого є лишній генератор – пишіть)! Хто має змогу допомогти фінансово – передавайте або відправляйте на картку. 5168 7420 6410 2324 – Приват Банк (Григорій Мамчур). Всім за вчасно дякую! Слава воїнам України!!! Слава Україні!!!